Poolen Kampen

Poolen in Kampen? Daag uw vrienden of familie uit en kom naar De Vierjaargetijden voor een potje poolen. Iedereen is van harte welkom in ons poolcentrum in Kampen. Wij zijn op vrijdag en zaterdag van 18:00 tot 24:00 uur geopend en op zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Kom gerust eens een keertje langs!   Momenteel is het niet mogelijk om te komen poolen in De Vierjaargetijden. Wel kunt u genieten van één van onze gezellige activiteiten zoals:

Kamper Poort Kwis

Boot huren in Kampen

Escaperoom in Kampen

Mollenjacht

Solexrijden

Of bekijk de pagina met al onze groepsuitjes en arrangementen.          

8-ball

Poolen is een Amerikaans spel. Het wordt gespeeld op een pooltafel met in elke hoek en in het midden van de lange zijden een gat. Het gat noemen we de pocket. Het doel van het spel is om de ballen in de pockets te schieten. Wie als eerst alle ballen in de pocket heeft geschoten, heeft gewonnen. Wilt u poolen in ons poolcentrum in Kampen? Bij ons kunt u terecht voor de 8-ball. Het is een van de bekendste spelvariant. Op het internet vindt u meer informatie over de spelregels.

Uit eten en poolen in Kampen

Wilt u graag een potje poolen in Kampen? Ons poolcentrum is gevestigd op de bovenverdieping van restaurant De Vierjaargetijden en daarom eenvoudig te combineren met een hapje eten in De Vierjaargetijden. U heeft de keuze uit de volgende arrangementen:

  • Plate, € 12,50 per persoon
  • Keuzemenu, € 19,50 per persoon
  • Buffetten (op aanvraag en vanaf 20 personen)
  • Lunches

U heeft gegarandeerd een leuke avond!

Meer dan een poolcentrum in Kampen

Wilt u met een grote groep gaan darten? Of daagt u uw vrienden uit voor een potje tafelvoetbal? Het kan allemaal! Naast poolen in Kampen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor tafelvoetbal, darten, 20+ bordspellen, live voetbal en andere sporten op verschillende schermen of gamen op de XboX One. En dat voor slechts € 3,- entree!

Poolen in Kampen?

Ons poolcentrum in Kampen is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zo ligt het treinstation op nog geen 5 minuten lopen. Ook is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. Neem voor meer informatie gerust contact op met Kamper Events. Dat kan door te bellen naar  038 303 16 21 of een e-mail te sturen naar  info@kamperevents.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor poolen in Kampen.