Solexrijden

De Solex zou bijna vergeten zijn in Nederland, maar tegenwoordig duikt hij overal weer op! De aparte ‘snorfiets’ uit Frankrijk van de jaren ’60 & ’70 zal voor veel mensen herkenbaar zijn! Met Kamper Events laat u vroeger weer even terugkomen, want samen met collega’s of vrienden kunt u een echte tocht maken langs de prachtige IJsseldelta!

We beginnen met een kopje koffie of thee en appelgebak op café ‘t Ponton, een schitterende locatie in het centrum van Kampen. Na een korte uitleg krijgt iedereen de welbekende leren jas aan en maken we een nostalgische groepsfoto. Onder begeleiding rijdt u een prachtige tocht langs de kronkels van de IJssel, waar onderweg uiteraard tijd is voor een drankje. Na ongeveer 2 uur rijden zullen we weer arriveren op de plek waar we gestart zijn, aldaar kunt u nog even rustig napraten over deze bijzondere beleving!

Solexrijden € 49,95,- incl. BTW

Totale tijdsduur arrangement: ca. 2 uur
incl. ontvangst met koffie/thee & appelgebak en 1 consumptie halverwege
Inclusief leren jas, begeleiding, route en pechhulp

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 15 personen, voor de zaterdagen geldt een minimumaantal van 20 personen.

offerte aanvragen