Over Kamper Events

Op 1 april 2014 namen wij de exploitatie van de Nieuwe Toren in Kampen over, een schitterend startpunt voor een toeristisch bedrijf in Kampen. In de jaren hierna hebben we hard doorgewerkt aan een volledig aanbod van groepsuitjes en teamactiviteiten. We organiseren (grotere) evenementen, maar altijd met een persoonlijk karakter.

Door de jaren heen is ons aanbod ontzettend gegroeid, exploiteren wij inmiddels een escaperoom, sloepverhuur en een originele stadspoort.

Het team van Kamper Events is creatief, slagvaardig en communicatief sterk. We staan voor een gastvrije benadering van zowel onze gasten als leveranciers. Samen maken we de stad mooier! Ons team is klein in de basis, zo heeft u altijd contact met een vertrouwd gezicht! We stellen ze graag aan u voor!

Ons team

Jos Hogenbirk Mede-eigenaar
3 april 1990

Jos vormt samen met Melvin een onafscheidelijk duo dat aan de wieg stond van Kamper Events. Belt u naar ons kantoor? Dan is de kans groot dat je Jos te pakken krijgt! Vaak in de weer met alles wat je op kantoor doet, inclusief koffie drinken. Communicatie, marketing, regelwerk; het is aan Jos wel toevertrouwd. Is minder gecharmeerd van vieze handen en zwaar werk, mag daarom de facturen versturen en de administratie bijhouden.

Melvin Brandenburg Mede-eigenaar
7 juni 1991

Melvin is het Duracell konijn binnen Kamper Events. Nooit moe, altijd energie voor tien en in de weer met van alles en nog wat. Zijn bureau is door de vele post-its en aantekeningen al jaren zoek. Is dol op het uitwerken van nieuwe concepten, testen van activiteiten en contact met onze gasten. Is er binnen Kamper Events iets zelfgemaakt? Dan is de kans heel groot dat Melvin er mee begon!

Joris Lagendijk Werknemer
16 januari 2002

Joris kwam als stagiair binnen bij Kamper Events, dat beviel beide kanten zo goed dat Joris na zijn stage zijn werkkleding nooit meer uit heeft gedaan. Joris is de jonge energieke, enthousiaste begeleider die je zoekt bij je uitje. Dol op uitdagingen, op- & afbouw van evenementen en het begeleiden van groepen.