Cellebroederspoort

Sinds 22 juni 2016 is Kamper Events de trotse uitbater van de Cellebroederspoort, één van de schitterende, authentieke, overgebleven stadspoorten van Kampen. Een unieke locatie voor een afscheidsreceptie, een vergadering, brainstormsessie, bijeenkomst, lezing, groepsuitje, familiedag etc.

De poort bevindt zich aan de parkzijde van de binnenstad van Kampen en is in 1465 verplaatst naar de huidige locatie, rond 1616 kreeg de Cellebroederspoort haar huidige vorm. Deze prachtige locatie kunnen wij gebruiken voor enkele van onze concepten, culturele activiteiten, vergaderingen en sociale activiteiten, maar natuurlijk ook voor stadswandelingen of korte rondleidingen.

De poort beschikt over een ruimte waar we tot 80 personen kunnen ontvangen, eventueel in combinatie met een hapje en een drankje. Bijna alles is mogelijk in deze schitterend ingerichte poort, van buffet tot lunch, van High Tea tot borrelhapjes.

In verband met de unieke locatie kijken wij bij iedere aanvraag gericht naar de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een unieke locatie in Kampen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!