Inspiratie

  • Vadain ‘Het Festival’

    Vadain, een schitterend bedrijf uit Genemuiden nodigde Kamper Events in 2017 uit om een pitch te verzorgen voor één van de mooiste opdrachten uit ons bestaan. Het ging om een jubileumdiner voor 250 personen, een groot personeelsfeest voor 600 personen in verband met het 40-jarige bestaan en de volgende dag een Open Dag voor geïnteresseerden. De voorkeur was om dit allemaal uit te voeren op het eigen terrein, waardoor logistiek ook rekening gehouden moest worden met levertijden.

    We bedachten een infrastructuur die voor alle festiviteiten geschikt  was, met een uitbreiding voor het personeelsfeest. Met samenwerkingspartners DEA-Events en Slump Catering gaven we handvatten aan een concept dat we ‘Vadain Het Festival’ noemden, waarbij we de volledige opzet in festivalstijl maakten. De genodigden kregen festivalbandjes, er was een bijzondere entree, festival eten en natuurlijk een line-up met onder andere  bekende artiesten. In samenwerking met de communicatie afdeling van Vadain werd de volledige aankleding verzorgt waardoor het geheel voelde alsof je op Lowlands Light rondliep. Tijdens de opbouw hadden we te maken met noodweer, maar tijdens de uitvoer was het weer fantastisch en dat hielp de feestvreugde natuurlijk naar een fantastisch hoogtepunt.

  • Teamuitje Q-Music

    Sommige uitjes of evenementen blijven je altijd bij, zo ook het personeelsfeest dat we deels mochten organiseren in november 2018 voor Q-Music. Het volledige team van Q-Music ging met een grote boot vanuit Amsterdam op pad en deden daarbij ook de prachtige Hanzestad Kampen aan. En wie kan je dan anders bellen dan je vrienden van Kamper Events? De mogelijkheden in Kampen zijn natuurlijk eindeloos, maar de vurige wens was om te karten. Laten we in Kampen nou ontzettend veel hebben, maar een kartbaan is helaas niet in ons midden! Daarnaast wouden we natuurlijk de mooie plekken van Kampen laten zien en dus mochten we aan de slag met een wisselprogramma om het hele team van Q-Music in Kampen te vermaken.

    Met medewerking van verschillende mooie samenwerkingspartners hebben we uiteindelijk een programma samengesteld met RIB-varen op de IJssel en luchtbuksschieten op de Koggewerf. En die kartbaan dan? Die kwam er natuurlijk! Met medewerking van een grote trailerbouwer uit Kampen bouwden we in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf een kartbaan in Kampen. De Eenhoorn was aanwezig met de authentieke koffietruck en Chocolaterie De Swaen had een Q-Music fotolijstje gemaakt. Binnen het strakke tijdschema stapte iedereen op tijd weer op de boot, want.. The show must go on!