Mollenjacht

Elk jaar hebben miljoenen mensen dezelfde vraag en bij de koffieautomaat gaat het nergens anders meer over! We hebben het natuurlijk over de televisiehit ‘Wie is de mol’? Bij Kamper Events bieden we je de mogelijkheid om het zelf te spelen, ook met kleine groepen! 

Want zeg nou eerlijk, wie vroeg zich niet af hoe hij of zij het zelf in dit programma zou doen? Kamper Events biedt jullie de mogelijkheid om erachter te komen! Niet in Argentinië, Zuid-Afrika of Australië, maar in ons eigen bloedmooie Kampen!

Jullie worden midden in de binnenstad ontvangen door onze eigen Rik van der Westerlaken, die jullie in besloten sfeer verteld of je een mol of een kandidaat bent. Daarna begint het feest pas echt! In 4 spelrondes met stemming na afloop is het aan jullie om te ontdekken wie hier de boel nou loopt te verstieren. Zijn het bewuste acties? Of zijn het dommigheden?

Laat zien hoe goed jij je vrienden of collega’s kent in dit adrenaline verhogende spelconcept! Ook leuk en goed te spelen voor kleine teams, vriendengroepen en gezinnen!

- Mollenjacht € 25,- p.p. incl. BTW
Totale tijdsduur arrangement: +/- 2,5 uur
incl. 1 consumptie

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 8 personen.

 

offerte aanvragen