Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Escaperoom Kampen

Durf jij het aan? Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen? Dan hebben we jou nodig, want onze twee escaperooms in Kampen staan helemaal klaar om door jou opgelost te worden. Verzamel jouw beste team en ontsnap uit een escaperoom in één van onze prachtige Kamper monumenten!

Escaperoom Nieuwe Toren (2015)

Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, u klopt drie keer aan. Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!

U wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17e eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die u door samenwerken moet oplossen, alleen zo komt u achter de naam van de dader! Hebt u de naam gevonden? Schreeuw het van de toren, zodat heel Kampen het weet. Een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond.

Let op: De Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor minder validen. Daarnaast is de Nieuwe Toren niet te verwarmen, zorg daarom dat u met koude dagen goed bent aangekleed. Het kan koud zijn.

Adres Escaperoom Nieuwe Toren: Oudestraat 146 te Kampen.
Prijs per spel (maximaal 6 personen) € 90,- + € 2,25 servicekosten bij online reserveren.

Escaperoom Koornmarktspoort (2023)

Kampen is een oude handelsstad die zijn rijkdom te danken heeft aan de Hanze periode. In één van de drie authentieke stadspoorten van Kampen, de Koornmarktspoort, stap je bij het betreden van de escaperoom voor je gevoel zo binnen in die oude tijd. In een volledig nautisch decor met bijpassende accessoires is jullie hulp nodig om de muiterij op één van de Kamper Kogges te achterhalen.

Namen van koopmanslieden en andere Hanzesteden vliegen je om de oren terwijl je focust op het openen van sloten, het kraken van codes en het ontdekken van een groter complot. Kunnen jullie in een bijzondere ontdekkingstocht door deze stadspoort ontdekken wie de verschillende goederen heeft ontvreemd?

Let op: De Koornmarktspoort is helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Adres Escaperoom Koornmarktspoort: Voorstraat 1, 8261 HP, Kampen
Prijs per spel (maximaal 8 personen) € 110,- + € 2,25 servicekosten bij online reserveren.

 

Vergelijking van onze Escaperooms:

Nieuwe Toren Koornmarktspoort
Max. aantal personen 6 personen 8 personen
Max. tijdsduur 60 minuten 75 minuten
Toilet Niet aanwezig Wel aanwezig
Verwarming Niet aanwezig Grotendeels aanwezig
Rolstoeltoegankelijk Nee Nee
Openingstijden Online reserveren Online reserveren
Prijs per groep € 90,- incl. BTW € 110,- incl. BTW

Reserveer direct:Wilt u onze escaperoom op een maandag, dinsdag of woensdag reserveren? Stuur ons dan een mail. In verband met de personele beschikbaarheid zijn deze dagen niet op voorhand te reserveren, maar vaak lukt het ons wel om beschikbaarheid te creëren!

Extra mogelijkheden voor grote & kleine groepen
Bent u met een grote groep? Geen probleem! Wij hebben oplossingen om de ‘wachtende’ groep te vermaken! Wij hebben diverse mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, maar denken graag mee over verdere invulling van uw programma. Vul het contactformulier in en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

 

Reviews

Er zijn natuurlijk ontzettend veel escaperooms in Nederland, maar wil je weten waarom onze escaperoom een goede keuze is? Kijk dan eens naar de reviews bij All-Escaperooms Nederland. Tot snel!

Laat zien die reviews!