Escaperoom Kampen

Durf jij het aan? Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! We hebben jou en je vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, je klopt drie keer aan.

Certificaat Escaperoom Kampen

Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!

Je wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die je door samenwerken moet oplossen, alleen zo kom je achter de naam van de dader! Heb je de naam gevonden? Schreeuw het van de toren, zodat heel Kampen het weet! Een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond! Let op: De Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor minder validen. Daarnaast is de Nieuwe Toren niet te verwarmen, zorg daarom dat u met koude dagen goed bent aangekleed. Het kan koud wezen.

Adres Escaperoom Kampen: Oudestraat 146 te Kampen.

Reserveren? Gebruik ons reserveringssysteem:
 

Per spel € 90,-
Maximaal 6 personen per groep.
Uw boeking is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail.

Extra mogelijkheden voor grote & kleine groepen:
Bent u met een grote groep? Geen probleem! Wij hebben oplossingen om de ‘wachtende’ groep te vermaken! Wij hebben hieronder vast wat mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, maar denken graag mee over verdere invulling van uw programma.

– Drankje in een café met uitzicht op de finishplek van de Escaperoom
– Grote groep? We maken graag een programma inclusief de andere escaperoom van Kampen! Klik hier!
- Citygolf (+ € 8,- p.p.)
- Interactieve stadstocht (+ € 7,50 p.p.)
– Mini High Beer/Wine (+ €10,- p.p.)
– Sloep varen over de IJssel, voor prijzen en beschikbaarheid klik hier!

 

boot huren

www.boothurenkampen.nl

 

Dinermogelijkheden:
Wij hebben speciale menu’s met diverse restaurants. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

- De Bastaard
- De Vier Jaargetijden
- D’Olde Vismark
- De Bonte Os