Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Boot huren Kampen

Boot huren? Voor de kleinere groepen (tot max. 7 personen) die van de prachtige IJsseldelta willen genieten hebben wij meerdere boten in de vaart. Vanaf café ’t Ponton stap je aan de rand van de binnenstad van Kampen op één van onze schitterende boten!

Aluva V500 – Maximaal 7 personen
De Aluva is een 5,5 meter aluminium sloep, voorzien van een console (dus met stuur), kussens en drinkbekerhouders. De boot is perfect voor een langere tocht naar de Vogeleilanden, het theehuis in Zalk of door de prachtige IJsseldelta met zwemmogelijkheden, de sloep is gemakkelijk te besturen voor alle kapiteins van minimaal 21 jaar. Je kunt deze boot huren voor diverse dagdelen, zie hiervoor onderstaande reserveringsmodule. Door de 8PK motor mag je deze boot ook zonder vaarbewijs besturen.

Boot huren in Kampen

Prijzen Aluva
7 dagen per week te reserveren.

Dagje varen:             10:00 – 18:00    € 250,- 
Tijdsvak middag1:  11:30 – 14:30      € 120,-
Tijdsvak middag2:  15:00 – 18:00     € 120,-
Tijdsvak avond:       18:30 – 20:30     € 75,-

Direct reserveren en betalen? Dat kan onderaan deze pagina.

H470 – Maximaal 6 personen
De H470 is een 4,7 meter aluminium sloep, voorzien van een console (dus met stuur), kussens, rugleuning en drinkbekerhouders. De boot is perfect voor een langere tocht naar de Vogeleilanden, het theehuis in Zalk of door de prachtige IJsseldelta met zwemmogelijkheden, de sloep is gemakkelijk te besturen voor alle kapiteins van minimaal 21 jaar. Je kunt deze boot huren voor diverse dagdelen, zie hiervoor onderstaande reserveringsmodule. Door de 10PK motor mag je deze boot ook zonder vaarbewijs besturen.

Prijzen H470
7 dagen per week te reserveren. 

Dagje varen:             10:00 – 18:00    € 250,- 
Tijdsvak middag1:  11:30 – 14:30      € 120,-
Tijdsvak middag2:  15:00 – 18:00     € 120,-
Tijdsvak avond:       18:30 – 20:30     € 75,-

Direct reserveren en betalen? Dat kan onderaan deze pagina.

Opstaplocatie:

Belangrijke informatie

Annuleren
Annuleren van uw boeking, zonder dat u de ‘Mooi Weer Garantie’ heeft geboekt kost € 25,-

Borg
Let op: Wij vragen € 100,- borg, contant te voldoen bij aanvang van de reservering. Na het onbeschadigd inleveren van het vaartuig ontvangt u de borg direct terug.

(Optioneel) bij te boeken: Mooi weer garantie á € 10,-
Met de mooi weer garantie bepaal je of je de boeking op deze dag door laat gaan of niet. Zonder opgaaf van reden verplaatsen wij uw reservering. Stevig briesje? Klein buitje op komst? Tot 12 uur van tevoren kunt u de boeking kosteloos annuleren en verzetten naar een andere datum.

(Optioneel) bij te boeken: Afkoop eigen risico á € 20,-
Bij schade aan de boot en/of andere boten zal de verzekering worden aangeschreven. De verzekering hanteert een eigen risico van € 500,- per schadegeval.
Met het bijboeken van de afkoop ben niet jij, maar wij aansprakelijk voor dit eigen risico.

(Optioneel) bij te boeken: (Kinder)zwemvesten á € 4,-
Wil je met de kinderen varen en heb je geen eigen zwemvest? Dan bieden wij verschillende huuropties aan, deze opties zijn afhankelijk van het gewicht van uw kind. We hebben zwemvesten voor kinderen van 3-10 kilo, 10-20 kilo en voor 15-30 kilo. Wilt u een zwemvest voor een groter kind of een volwassene? Laat ons dit dan weten in de opmerkingen als je reserveert.

(Optioneel) bij te boeken: Bucket met 8 frisdranken/Radler 0.0 op ijs á € 25,-
Zin in een gekoeld drankje onderweg, maar geen onhandige koelbox mee aan boord? Boek er dan een bucket bij, dan zorgen wij dat er 8 heerlijk gekoelde drankjes op ijs voor jullie klaar staan in de boot!

Reserveer direct:

Onze boten zijn enkel via onderstaande boekingsmodule te huur. Via de telefoon worden momenteel geen boten gereserveerd.
Zijn alle boten bezet? Kijk dan ook eens naar onze E-Choppers. Klik hier! 


Huurovereenkomst:

Bij het verhuren van de boot vragen wij je de algemene voorwaarden/huurovereenkomst te ondertekenen. Je kunt het document hieronder inzien.

Aluva / H470 – Huurovereenkomst