Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Boot huren Kampen

Voor de kleinere groepen (tot max. 7 personen) die van de prachtige IJsseldelta willen genieten hebben wij meerdere boten in de vaart. Vanaf café ’t Ponton stapt u aan de rand van de binnenstad van Kampen op één van onze schitterende boten!

Aluva V500
De Aluva is een 5,5 meter aluminium sloep, voorzien van een console (dus met stuur), kussens en drinkbekerhouders. De boot is perfect voor een langere tocht naar de Vogeleilanden, het theehuis in Zalk of door de prachtige IJsseldelta met zwemmogelijkheden, de sloep is gemakkelijk te besturen voor alle kapiteins van minimaal 21 jaar. Deze boot in Kampen is te reserveren in diverse dagdelen, zie hiervoor onderstaande reserveringsmodule. Door de 8PK motor mag u deze boot ook zonder vaarbewijs besturen.

Boot huren in Kampen

Prijzen Aluva
7 dagen per week te reserveren. 

Tijdsvak ochtend:   09:00 – 11:00     € 75,-
Tijdsvak middag1:  11:30 – 14:30     € 120,-
Tijdsvak middag2:  15:00 – 18:00     € 120,-
Tijdsvak avond:       18:30 – 20:30     € 75,-

Boekt u twee tijdsvakken achter elkaar? Dan krijgt u de tussenliggende tijd cadeau!
Direct reserveren en betalen? Dat kan onderaan deze pagina.

Vlet

De Vlet is door de comfortabele zitzakken een ideale boot om met mooi weer het Ganzendiep, het Reevediep of het mooiste stadsfront van Kampen te verkennen. Uiteraard krijgt u van ons een goed advies over de vaarmogelijkheden. De boot is ideaal voor gezinnen en vriendengroepjes die lekker willen varen en ergens een duik willen nemen. De boten beschikken over een 4PK buitenboordmotor  en mogen zonder vaarbewijs bestuurd worden. Een vlet is per uur te reserveren. We hebben momenteel 3 vlets in de verhuur, u kunt bij uw reservering helaas geen voorkeur uitspreken over welke u meekrijgt.

Prijzen Vlet
7 dagen per week te reserveren. 

€ 20,- per uur, meerdere uren te reserveren.

Boot huren Kampen

Vlet 480

 

Vlet 490

 

Vlet 500

Opstaplocatie:

Belangrijke informatie

Coronamaatregelen
Het is door de huidige maatregelen tegen het coronavirus wel toegestaan om met één huishouden op onze boot plaats te nemen. Bent u geen huishouden? Dan dient u zich op eigen verantwoordelijkheid aan de 1,5 meter afstand te houden. Huishoudens mogen naast elkaar zitten, maar dienen 1,5 meter afstand te houden van personen buiten het huishouden. Wij vragen u voorafgaand aan uw vertrek een document te ondertekenen met deze verklaring. Zie voor de verklaring de Algemene Voorwaarden / Huurovereenkomst.

Algemene Voorwaarden / Huurovereenkomst
Bij het verhuren van de boot vragen wij u de algemene voorwaarden/huurovereenkomst te ondertekenen. U kunt het document hieronder inzien.

Aluva V500 – Algemene Voorwaarden
Vlet 480 – Algemene Voorwaarden

Annuleren
Annuleren van uw boeking, zonder dat u de ‘Mooi Weer Garantie’ heeft geboekt kost € 25,-

Borg
Let op: Wij vragen € 100,- borg, contant te voldoen bij aanvang van de reservering. Na het onbeschadigd inleveren van het vaartuig ontvangt u de borg direct terug.

(Optioneel) bij te boeken: Mooi weer garantie á € 10,-
Met de mooi weer garantie bepaald u of u de boeking op deze dag door laat gaan of niet. Zonder opgaaf van reden verplaatsen wij uw reservering. Stevig briesje? Klein buitje op komst? Tot 12 uur van tevoren kunt u de boeking kosteloos annuleren en verzetten naar een andere datum.

(Optioneel) bij te boeken: Afkoop eigen risico á € 20,-
Bij schade aan de boot en/of andere boten zal de verzekering worden aangeschreven. De verzekering hanteert een eigen risico van € 500,- per schadegeval.
Met het bijboeken van de afkoop bent niet u, maar wij aansprakelijk voor dit eigen risico.

Reserveer direct:

Last minute / op de dag zelf varen? Bel of app ons gerust voor beschikbaarheid 038-3031621 / 06-16 336 440.