E-Chopper Tour

Vergeet Solexen, Tuk Tuk’s, Segways, scooters, brommers, elektrische fietsen en al het andere vervoer waarmee je ooit gereden hebt met vorige teamuitjes! De E-Chopper is namelijk de nieuwe revelatie op het gebied van moderne vervoersmiddelen!

E-Chopper Tour door schitterende buitengebieden

E-Chopper Tour door schitterende buitengebieden

De stoere E-Chopper is comfortabel, gemakkelijk en trekt overal waar je komt bekijks! Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange of korte ritten; voor je het weet ben je op plaats van bestemming gearriveerd. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je e-chopper, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen letterlijk op vooruit!

Na een ontvangst met een heerlijke kop koffie en een gebakje op een schitterende locatie stappen jullie allemaal op je eigen E-Chopper. Je rijdt een prachtige route door de IJsseldelta; langs de kronkelende IJssel richting Zwolle, omringd door vergezichten en landerijen maak je een route door het mooiste wat Kampen te bieden heeft. Ga je liever door het nieuwe natuurgebied de Reeve? Goede keuze! Wil je liever toeren door het bijzondere en moderne landtuinbouw gebied de Koekoek? Ook dat kan! We hebben meerdere bijzondere routes die met deze bijzondere vervoersmiddelen nog een stuk aantrekkelijker worden.

–  E-Chopper Tour € 51,- p.p. incl. BTW
Totale tijdsduur arrangement: +/- 3,5 uur
incl. ontvangst met koffie & appelgebak

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 20 personen.

- Losse prijzen verhuur
- E-Chopper, 3 uur € 47,50 p.p. incl. BTW
– E-Chopper, hele dag, € 69,- p.p. incl. BTW

Bovenstaande prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 20 personen. Met minder personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

E-Chopper