Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

E-Chopper Tour

Vergeet Solexen, Tuk Tuk’s, Segways, scooters, brommers, elektrische fietsen en al het andere vervoer waarmee u ooit gereden hebt met vorige teamuitjes! De E-Chopper is namelijk de nieuwe revelatie op het gebied van moderne vervoersmiddelen!

Bij Kamper Events hebben we 20 E-Choppers in eigen beheer, reserveer deze gemakkelijk via onderstaande reserveringsmodule! De startlocatie is aan de Ambachtsstraat 29B in Kampen. Bent u met een grote(re) groep? Geen enkel probleem, via onze partners regelen we gemakkelijk meerdere E-Choppers of andere vergelijkbare voertuigen. Vul het aanvraagformulier hieronder in of bel, app of mail ons.

Mogelijkheden

3 uur – € 35,- (+ 2,5% reserveringskosten)
Kies zelf je gewenste starttijd, vanaf het startmoment staat de E-Chopper volledig tot jouw beschikking voor een mooie route. Onderaan deze pagina vind je de mogelijkheden voor een leuke route. De actieradius is ongeveer 40 kilometer.

Hele dag – € 42,50 (+ 2,5% reserveringskosten)
Wil je nou rustig uit eten, gezellig lunchen in Elburg of naar een strandpaviljoen in de omgeving van Kampen, maar dan zonder enige tijdsdruk? Reserveer de E-Chopper dan voor de hele dag. Je spreekt met ons een tijd af om de E-chopper op te halen en weer terug te brengen en voor de rest van de dag ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Houd er wel rekening mee dat de actieradius hetzelfde blijft, ongeveer 40 kilometer.


De stoere E-Chopper is comfortabel, gemakkelijk en trekt overal waar u komt bekijks! U trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de langere of korte ritten; voor u het weet bent u op plaats van bestemming gearriveerd. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van uw e-chopper, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen letterlijk op vooruit!

Extra mogelijkheden

(Andere) startlocatie in Kampen
Wilt u in de binnenstad van Kampen starten, of wilt u dat we de E-Choppers bijvoorbeeld bij u thuis afleveren? Dat is in overleg en tegen een meerprijs van € 5,- per E-Chopper mogelijk. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Afkoop eigen risico
Bij schade aan andere voertuigen zal de verzekering worden aangeschreven. De verzekering hanteert een eigen risico van € 500,- per schadegeval. Met het bijboeken van de afkoop bent niet u, maar wij aansprakelijk voor dit eigen risico. De kosten hiervoor bedragen € 4,- per E-Chopper.

Mooi weer garantie
Met de mooi weer garantie bepaalt u of u de boeking op deze dag door laat gaan of niet. Zonder opgaaf van reden verplaatsen wij uw reservering. Stevig briesje? Klein buitje op komst? Tot 12 uur van tevoren kunt u de boeking kosteloos annuleren en verzetten naar een andere datum. De mooi weer garantie is € 2,- per E-Chopper.


Routes

De route die je rijdt die kun je helemaal zelf bepalen, door de handige telefoonhouder op het stuur is het bepalen van de route een fluitje van een cent! Wij hebben al een kleine opzetje gemaakt van mogelijke routes, misschien staat er wel wat leuks voor jullie tussen?

Rondje Elburg (32 kilometer): Klik hier!
Een prachtige route over de Zwartedijk, het Reevediep en het Drontermeer.
Mogelijkheden: Elburg Centrum voor een ijsje of een drankje bij restaurant At Sea.

Met de veerpont (31 kilometer): Klik hier!
Route langs de Zalkerdijk, stukje door het Reevediep, over de dijk dwars door de IJsseldelta, met het pontje over (let op: contante betaling) en via IJsselmuiden, stadsfront van Kampen en de stadspark weer terug. Let op, vanaf 31 oktober 2022 is het pontje (tijdelijk) buiten gebruik in verband met het winterseizoen.
Mogelijkheden: Drankje bij Theehuis Zalkerveer of een picknick onderweg.

Langere route of iemand achterop?
Wilt u een langere route maken of wilt u iemand achterop? Dat kan helaas niet met een E-Chopper.

Algemene informatie

 • E-Chopper Tour vanaf € 35,- p.p. incl. BTW (+ 2,5% reserveringskosten)
 • Totale tijdsduur: +/- 3 uur
 • Gegarandeerde actieradius van 45 kilometer
 • Per E-Chopper rekenen wij € 25,- borg. Deze kunt u aan het begin contant voldoen.
 • Voor het besturen van een E-Chopper dien je in het bezit te zijn van een (scooter)rijbewijs
 • Sinds 1/1/2023 geldt voor voertuigen met een blauw kenteken een helmplicht. Kamper Events stelt een helm met haarnetje beschikbaar bij aanvang.

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

 • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
 • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
 • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
  :
 • Voer een nummer in van 0 tot 500.