Bedrijfsuitje

Een geslaagd bedrijfsuitje, dat begint bij Kamper Events. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes en bieden dan ook een uniek aanbod waaruit dit specialistische karakter blijkt. Van escaperoom tot solexrijden en van citygolf tot een workshop sigaren maken, voor welk bedrijfsuitje gaat u? Ons aanbod aan bedrijfsuitjes is heel divers. Ook in prijs. Omdat we iedereen, echt iedereen, een onvergetelijke dag willen bezorgen. Klik op onderstaande afbeelding voor het complete aanbod aan bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje op maat

Wilt u geen standaard uitjes-programma, maar een bedrijfsuitje dat geheel aansluit en past bij uw organisatie? Geen probleem! Allereerst luisteren we naar uw wensen en budget. En dan gaan we samen met u aan de slag. Daarbij combineren wij uw wensen met onze creativiteit en ervaring, zodat we er samen een uniek bedrijfsuitje van maken. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsuitje een groot succes wordt!

Starter van het jaar

Als evenementenbureau hebben wij in Kampen en omgeving al honderden bedrijfsuitjes georganiseerd. Voor mooie bedrijven, waaronder: gemeente Kampen, Scania, Deventer Ziekenhuis, Saxion Hogescholen, Connexxion en gemeente Dalfsen. Wij zijn gevestigd in Kampen en ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Lelystad, Biddinghuizen, Almere, Meppel en Ommen. Steeds meer bedrijven weten ons dan ook te vinden. We zijn ongelofelijk trots dat we voor zoveel bedrijven en groepen een geslaagd bedrijfsuitje, en heel vaak ‘op maat’, hebben georganiseerd. En waar we ook trots op zijn, is dat we uitgeroepen zijn tot ‘Starter van het jaar 2015’ in de gemeente Kampen!

De perfecte afsluiter voor uw bedrijfsuitje

Na een gezellig bedrijfsuitje is het tijd voor lekker eten. Het is de perfecte afsluiter voor ieder bedrijfsuitje. Van een uitgebreid diner tot een lunch, wij kunnen de complete catering voor u verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van originaliteit, persoonlijke aandacht en de beste organisatie voor uw bedrijfsuitje!

Boek hier uw bedrijfsuitje

Dus heeft u de eer gekregen om het bedrijfsuitje te regelen? Boek een stadswandeling, tour, dinerspel, workshop, teambuilding activiteiten of bijvoorbeeld een speciale quiz op maat. Neem voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 303 16 21 of een e-mail te sturen naar info@kamperevents.nl. Wij stellen samen u uw ideale bedrijfsuitje samen. Dat doen wij tot in de allerkleinste details. Kortom: uw bedrijfsuitje wordt een gegarandeerd succes met één van onze groepsactiviteiten!