Citygolf

Urban Golf, Streetgolf, Citygolf; het is maar hoe je het noemen wilt! Alles komt op hetzelfde neer, want we gaan golfend door de prachtige binnenstad van Kampen. Ligt de green er mooi bij vandaag? We hebben geen flauw idee! En dat is nou juist het mooie van citygolf, je weet nooit wat je tegenkomt!

De route is uitgestippeld, de scoreboekjes zijn gedrukt en de (aangepaste) midgetgolf ijzers zijn klaar voor gebruik. Met een soft golfbal trekken jullie de 9 -holes tellende golfbaan door de binnenstad van Kampen over op jacht naar birdies en misschien af en toe wel een strakke hole-in-one.

Staat er een fiets in de weg? Dikke pech, want deze mag je volgens de speciale spelregels niet verplaatsen!

Citygolf

Foto: Freddy Schinkel, www.freddyschinkel.nl

Citygolf is een concept in de binnenstad van Kampen, een actieve rondwandeling met in het scoreboekje een korte uitleg over wat je ziet. Een beknopte stadstocht met een competitief karakter, ideaal voor gezinnen, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Optioneel met bijpassende golfkleding, om geheel in stijl deze uitdaging aan te gaan.

Dit concept is lastig te spelen tijdens evenementen in de binnenstad en drukke winkeltijden (vrijdagavond, zaterdag tussen 10:00 & 18:00).

Ideaal voor een dagje Kampen! Al te spelen vanaf 2 personen. Makkelijk uit te breiden met een ontvangst!
Activiteit:     € 8,- per persoon

Offerte aanvragen

 

 

 

 

Post navigation