Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Citygolf

Urban Golf, Streetgolf, Citygolf; het is maar hoe je het noemen wilt! Alles komt op hetzelfde neer, want we gaan golfend door de prachtige binnenstad van Kampen. Ligt de green er mooi bij vandaag? We hebben geen flauw idee! En dat is nou juist het mooie van citygolf, je weet nooit wat je tegenkomt!

De route is uitgestippeld, de scoreboekjes zijn gedrukt en de (aangepaste) midgetgolf ijzers zijn klaar voor gebruik. Met een soft golfbal trekken jullie de 12-holes tellende golfbaan door de binnenstad van Kampen over op jacht naar birdies en misschien af en toe wel een strakke hole-in-one.

Staat er een fiets in de weg? Dikke pech, want deze mag je volgens de speciale spelregels niet verplaatsen!

Citygolf is een concept in de binnenstad van Kampen, een actieve rondwandeling met in het scoreboekje een korte uitleg over wat je ziet. Een beknopte stadstocht met een competitief karakter, ideaal voor gezinnen, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

Dit concept is lastig te spelen tijdens evenementen in de binnenstad en drukke winkeltijden.

Citygolf voor kleinere groepen

We werken samen met de Tourist Info in Kampen, zodat je ook met kleine groepen direct kunt reserveren en spelen. Ben je met een groep tot 10 personen en wil je citygolfen (behalve op zondag) dan kun je nu direct via onderstaand boekingssysteem reserveren en betalen. Zodra je de bevestigingsmail hebt, kun je bij de Tourist Info in Kampen (Oudestraat 216) de spelmaterialen ophalen. Ben je met een grotere groep of wil je op een ander moment dan je online kunt reserveren? Vul dan het offerteformulier onderaan deze pagina in, we nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Algemene informatie

  • Citygolf € 8,- p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur arrangement: +/- 2 uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Prijs op basis van 2 personen

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

  • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
  • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
  • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
    :
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.