bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Zwolle

Wilt u een bedrijfsuitje bij Zwolle organiseren? Boek bij ons de leukste groepsuitjes vlakbij Zwolle! Wij bieden veel variatie, scherpe tarieven en originele groepsuitjes voor uw bedrijfsfeest. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk! Van sportief tot avontuurlijk, selecteer een bedrijfsuitje dichtbij Zwolle dat bij uw gezelschap past. Onze groepsuitjes vlakbij Zwolle staan garant voor een onvergetelijke dag!

bedrijfsuitje Zwolle

De leukste groepsuitjes vlakbij Zwolle

Van een rondleiding door het stadion van PEC Zwolle tot Zwolse Theaters en van een stadswandeling langs de Peperbus tot een picknick in Park de Wezenlanden. In regio IJsseldelta is genoeg te beleven voor jong en oud. Heeft u al regelmatig uw bedrijfsuitje in Zwolle georganiseerd? En bent u op zoek naar originele groepsuitjes vlakbij Zwolle? Ook buiten de hoofdstad van Overijssel is genoeg te beleven. Wij hebben een paar leuke groepsuitjes nabij Zwolle voor u op een rijtje gezet:

groepsuitjes Zwolle
Citygolf
- Ranking the colleagues
Abbert Experience
Escaperoom Kampen
Wie is de mol?
Kamper Uientocht
Expeditie Robinson
Minute to win it
Schiet arrangementen
Lowland Games
Ik hou van Holland
Pubquiz
De Nieuwe Toren
Casion avond
De Elfspelentocht
Loungeschip Havana
Solexrijden
Sigaren workshop
Klootschieten
– Of kies voor een programma op maat

Welk bedrijfsuitje vlakbij Zwolle spreekt u aan?

De beste afsluiting voor groepsuitjes bij Zwolle

Na een gezellig bedrijfsuitje vlakbij Zwolle is het tijd voor lekker eten. Of u nu op zoek bent naar een Italiaanse, Chinese, Griekse of Hollande keuken, wij zorgen voor culinaire hoogstandjes tijdens uw bedrijfsuitje dichtbij Zwolle. Wij zorgen dat u volop kunt genieten van lekker eten. Veel groepsuitjes nabij Zwolle worden dan ook gecombineerd met een lunch of diner. Het is de perfecte afsluiter voor alle groepsuitjes bij Zwolle!

Bekijk hier onze Folder Kamper Events 2016

Boek hier uw bedrijfsuitje dichtbij Zwolle

U wilt een bedrijfsuitje nabij Zwolle organiseren? Boek bij ons de leukste groepsuitjes vlakbij Zwolle! Wij bieden veel variatie, scherpe tarieven en originele groepsuitjes voor uw bedrijfsfeest. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Van sportief tot avontuurlijk, selecteer een bedrijfsuitje dichtbij Zwolle dat bij uw gezelschap past. Neem voor meer informatie over groepsuitjes bij Zwolle vrijblijvend contact met ons op via 038 303 16 21 of info@kamperevents.nl. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het organiseren van uniek bedrijfsuitje vlakbij Zwolle.