Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Lelystad

Kamper Events organiseert tal van activiteiten waarmee u van uw bedrijfsuitje in de regio Lelystad een onvergetelijke dag maakt. Zo zijn er in de historische binnenstad van Kampen prachtige bezienswaardigheden. Verder heeft de Hanzestad verschillende horecagelegenheden, waar u met uw collega’s gezellig kunt borrelen. Van teambuilding activiteiten tot een hapje eten, er zijn diverse activiteiten om van uw bedrijfsuitje een succes te maken!

Groepsuitje op maat in Lelystad

Bent u dit jaar aan de beurt om jullie bedrijfsuitje te organiseren? Kijk eens buiten de hoofdstad van Flevoland. Ook hier is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo bieden wij scherpe tarieven en veel variatie. Klootschieten, solexrijden, workshop sigaren maken en Escaperoom Kampen, het is een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes. Bekijk de mogelijkheden via onze website. Staat uw gewenste bedrijfsuitje in de buurt van Lelystad er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en samen plannen we uw maatwerk bedrijfsuitje.

Succesvolle bedrijfsuitjes in de buurt van Lelystad

Van de gemeente Kampen tot Saxion Hogescholen en van Deventer Ziekenhuis tot Connexxion, steeds meer bedrijven weten ons te vinden. En dat is niet zo gek, want wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van verschillende soorten uitjes. Wij werken samen met lokale partners en doen er alles aan om van uw bedrijfsuitje in de regio Lelystad een groot succes te maken. Wij zijn trots dat we voor zoveel bedrijven een geslaagd bedrijfsuitje hebben georganiseerd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens rond op onze website of neem gerust contact op. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Uw bedrijfsuitje in de regio Lelystad begint hier

Lelystad is één van de jongste woonplaatsen van Nederland. Voor een leuk bedrijfsuitje in de regio Lelystad hoeft u niet ver buiten deze stad in de provincie Flevoland te zoeken. Wij zijn gevestigd in Kampen en ook goed bereikbaar vanuit ZwolleOmmen, Meppel, Biddinghuizen en Almere. Wij helpen u graag verder. Samen organiseren we een dag waar iedereen nog lang over na zal praten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 303 16 21 of een e-mail te sturen naar info@kamperevents.nl. Uw geslaagde bedrijfsuitje in de regio Lelystad begint hier!