Pubquiz

Bij velen is de pubquiz inmiddels al vrij bekend, want wie speelde er nog nooit een quiz?! De Kamper Events Pubquiz speel je tegen vrienden, collega’s of familieleden in teams van 4 tot 6 personen. Plezier en samenwerken staan natuurlijk voorop, maar uiteindelijk moet er een winnaar gekozen worden!

Bij onze pubquiz gaat het niet altijd om het hoogste IQ, laat jouw geheugen je niet in de steek? Weet jij nog wat feitjes van vroeger? Iedereen kan punten pakken voor zijn team, want er zijn vragen in allerlei categorieën. Uiteraard is er een muziekronde waarbij meezingen is toegestaan en misschien zelfs wel wat extra punten op kan leveren!

Nieuw is de proefronde! Kunnen jullie bijvoorbeeld de vijf verschillende biertjes uit elkaar halen door alleen te ruiken en te proeven? Of kan jij je team imponeren met je kaaskennis door de beaumont te onderscheiden van de Munster?

Boekt u de pubquiz met een groep die elkaar al kent? Denk dan eens aan een ronde op maat! Wij vormen met uw input een ronde die volledig in het teken staat van uw bedrijf / vereniging / familie.

Een veelzijdige pubquiz, met minstens 2 uur plezier en onderlinge strijd. En wat is een pubquiz zonder drankjes?! Daarom zijn bij dit concept 3 consumpties en een ronde met hapjes inbegrepen.

- Pubquiz € 22,50 p.p. incl. BTW
Totale tijdsduur arrangement: +/- 2,5 uur
Incl. 3 consumpties & hapjes

* Op basis van beschikbaarheid
* Locatie in overleg
* Prijs op basis van 20 personen

- Pubquiz op een eigen locatie? Al vanaf € 7,50 p.p. incl. BTW
Totale tijdsduur arrangement: +/- 1,5 uur
Prijs op basis van 4 rondes
Excl. consumpties & hapjes


* Kilometervergoeding + € 0,19 per kilometer
* Geluidsset inclusief microfoon + € 100,- incl. BTW
* Extra ronde + € 1,50 per persoon
* Proefronde + € 2,50 per persoon
* Prijzen op basis van minimaal 35 personen

KPK1

Post navigation