Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Paaldansworkshop

Zijn jullie op zoek naar een gewaagd vrijgezellenfeestje? Een sportief teamuitje of een actieve vriendinnenmiddag? Dan is de workshop paaldansen in Kampen misschien wel precies wat je zoekt. Het is anders dan anders en over deze workshop wordt nog tijden nagepraat! En geloof ons, iedereen kan het.

Je komt binnen bij deze speciaal voor het paaldansen ingerichte studio, na een korte kennismaking met de enthousiaste en ervaren docent kunnen jullie je boven omkleden (lees hieronder meer over het kledingadvies). Als iedereen is omgekleed beginnen we met een korte warming up, want paaldansen blijft een echte sport en natuurlijk willen we blessures voorkomen.

Als de spieren goed zijn opgewarmd beginnen we uiteraard bij het begin. Wat zijn de basistechnieken van het paaldansen? Hoe houden we bijvoorbeeld de paal vast en welke trucs zijn er allemaal? Jullie maken samen met de docent een choreografie die voor iedereen leuk en uitdagend is, of je nou een natuurtalent bent of het liever bij deze ene keer houdt. En dan, dan moeten jullie aan de slag; dat wordt gegarandeerd lachen! Houd je niet in want de hele studio is speciaal voor jullie gereserveerd.

Wanneer iedereen de trucs onder controle heeft sluiten we de workshop af met een goede cooling down. Nadat jullie je boven weer hebben omgekleed kunnen jullie nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Paaldansen, te sexy?
Dat valt reuze mee, paaldansen is een echte sport! Wel kun je bij ons kiezen tussen twee type workshops. De eerste versie is ‘Dans’, waarbij je op een vrouwelijke, elegante en sexy manier kennis maakt met het paaldansen. De tweede workshop heet ‘Sportief’, waarbij het echt draait om de techniek en de trucs/moves die je kunt leren bij het paaldansen.

Beperkingen
Er zijn weinig beperkingen bij het paaldansen. Voor ieders veiligheid vinden we het belangrijk dat alle deelnemers niet onder invloed van alcohol zijn. Ben je zwanger? Als je zelf nog actief bent (bijvoorbeeld in de sportschool) dan kan je voor je gezondheid gewoon deelnemen. Twijfel je, of houd je de zwangerschap liever nog even geheim? Neem dan gerust contact met ons op!

Kledingadvies
Trek aan waar jij je prettig in voelt. Niets moet en alles mag bij deze workshop, al is het wel handig om iets sportiefs aan te doen. Voor sommige trucs in de paal is huidcontact noodzakelijk. Trek daarom onder je sportieve kleding iets korters aan, bijvoorbeeld een kort broekje en een hemdje.

Algemene informatie

  • Paaldansworkshop vanaf € 30,- p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur: +/- 1,5 uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Prijs op basis van minimaal 6 personen

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

  • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
  • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
  • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
    :
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.