Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Maatschappelijk Verantwoord Uitje

Veel teams doen tenminste één keer per jaar iets leuks met elkaar, iets waar ze samen plezier aan beleven. Heb jij nou een team dat de handen uit de mouwen wil steken? Een team dat naast zelf een leuke dag hebben, ook een ander een mooie dag gunnen? Dan is dit unieke uitje misschien wel precies wat jullie zoeken! Dit uitje heeft betekenis voor langere termijn, het geeft voldoening en je maakt er iemand anders dolgelukkig mee. Maak je klaar voor het maatschappelijk verantwoord uitje!

Dit jaar gooien we het over een andere boeg, want via Stichting Present kun jij je met jouw team of vriendengroep inzetten voor kwetsbare mensen in Kampen die het alleen even niet redden. Afhankelijk van jullie interesses, de tijdsinvestering en de kwaliteiten van jullie team zal iemand van Present via een breed netwerk aan hulpverleners een passend project voor jullie zoeken. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een uitje voor mensen die zelfstandig de deur niet uit kunnen zoals ouderen of gehandicapten. Hebben jullie groene vingers? Misschien kunnen jullie wel samen de tuin opknappen van een ex-verslaafde? Of kunnen jullie als groep de woonkamer behangen van een statushouder?

Stichting Present zorgt altijd voor een unieke ervaring en een bijzondere ontmoeting voor jou en je team. Een paar uur van jullie tijd kan een groot verschil maken in het leven van een ander! Ieder hulpproject wordt op maat gemaakt, het kan dus ook zo zijn dat er geen passende klus voor jullie gevonden wordt op dat moment. Dan zorgen wij van Kamper Events dat er alsnog een leuke activiteit voor jullie geregeld wordt.

Klinkt leuk, maar hoe nu verder?
Is er een klik tussen het Maatschappelijk Verantwoord Uitje en jouw team? Vul dan het contactformulier hieronder in. Wij koppelen jullie gegevens aan de professionals van Present Kampen die contact met jullie opnemen. Zij inventariseren de wensen en behoeften van jouw team, zoeken een passend hulptraject en verzorgen de volledige organisatie. Ze begeleiden jouw team op de dag zelf en evalueren achteraf natuurlijk ook.  Als jullie het leuk vinden besteden ze ook nog aandacht aan jullie activiteit via Social Media, hun website en de nieuwsbrief!

En Kamper Events dan?
Zie ons als de koppelaar in dit traject. Past dit uitje bij jullie? Dan brengen we jullie graag met elkaar in contact. Wij houden van onze gemeente en wie zien dat sommige mensen soms een beetje hulp kunnen gebruiken. Wij willen niets liever dan dat het iedereen in onze mooie stad goed gaat. Als we daar op enige wijze in kunnen bijdragen dan zullen we dat nooit nalaten. We vinden het daarom belangrijk om te vermelden dat wij niets verdienen met dit Maatschappelijk Verantwoord Uitje, alle kosten gaan rechtstreeks naar Present en de persoon die jullie hulp goed kan gebruiken.

Algemene informatie

 • +/- € 500,- per project, 4 tot 10 personen
 • Invulling arrangement in overleg
 • Op basis van beschikbaarheid
 • Locatie in overleg
 • Present is een stichting met ANBI-status. Kosten zijn aftrekbaar van de winst.

Neem direct contact met ons op:

Aanvraagformulier MVU Present

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

 • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
 • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
 • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
  :
 • Voer een nummer in van 0 tot 500.