ESCAPEROOM SAMEN ONTSNAPPEN NAAR DE TOEKOMST

WELKOM! Durf jij samen met je collega’s te ontsnappen naar de toekomst? Om als professional en als organisatie klaar te zijn en blijven voor de toekomst hebben we in het kader van organisatieontwikkeling een escaperoom voor jullie gebouwd in ons eigen stadhuis. We hebben jullie hard nodig om “het sleutelmysterie“ op te lossen.

Een escaperoom is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt ‘opgesloten’. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen en het oplossen van puzzels en raadsels de kamers binnen een bepaalde tijd (in dit geval een uur) proberen te verlaten. Om dit zo snel mogelijk te doen zul je moeten samenwerken en hierbij gebruik maken van ieders talenten.

Je leert jezelf en je medespelers beter kennen door samen – onder tijdsdruk puzzels op te lossen. Na het spelen van het spel zal er een nagesprek plaatsvinden over je bevindingen tijdens het spel en de link met de organisatieontwikkeling. Maar het is meer! Deze escaperoom is een ideale context om te werken aan onze toekomst bestendige vaardigheden: samenwerken, probleemoplossend denken, creativiteit en leiderschap…

Durf jij het aan? Wees er snel bij, want onder de eerste 50 groepsaanmeldingen verloten we dinerbonnen.

Voor wie?
Alle medewerkers van de gemeente Kampen, ook inhuur, mogen deelnemen aan de escaperoom. Mocht je speciale verzoeken hebben qua toegankelijkheid, laat het dan van te voren weten aan de spelleiding.

Aantal deelnemers
Samen met een groep van minimaal 3 tot maximaal 4 collega’s kan je deelnemen. Een gemixte groep collega’s van verschillende afdelingen mag natuurlijk ook. Jullie bepalen zelf met welke collega’s je het ontsnappen naar de toekomst het meest waarschijnlijk acht. Want als jullie als snelste team weten te ontsnappen ontvangen jullie die fel begeerde wisselbeker én komen jullie te hangen op de wall of fame.

Datum en tijd reserveren
In het onderstaande reserveringsscherm kan je een moment van 2 uur reserveren voor jou en je teamgenoten. Volg deze stappen om jullie gezamenlijke boeking rond te maken:

  1. Selecteer een datum met een geschikt tijdsblok.
  2. Vul bij klantgegevens je eigen voornaam, achternaam en mailadres in.
  3. Druk op ‘heb je nog opmerkingen’ (oranje tekst) en vul hier de volledige namen en mailadressen van je teamgenoten in. Zet hier ook bij op welke afdeling(en) jullie werken.
  4. Klik op het witte vierkante hokje bij de tekst ‘ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’, zodat er een vinkje in komt te staan.
  5. Druk op ‘boek nu!’ in het oranje vlak om jullie reservering rond te maken.

Het winkelmandje blijft op €0,- staan voor medewerkers van de gemeente Kampen. Na het doorlopen van het reserveringproces ontvang je een e-mail en een outlook-uitnodiging met meer informatie over de escaperoom. Wil je de escaperoom een keer buiten werktijd of op een avond spelen? Deze optie is niet beschikbaar in het reserveringsscherm, mail dan naar escaperoom@kampen.nl.


Locatie

De escaperoom is in het stadhuis gebouwd. De exacte plek in het pand ontvang je pas na je inschrijving, in de bevestigingsmail.