Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Themafeest Middeleeuwen

Bij ontvangst worden uw gasten op een externe locatie volledig in een Middeleeuws tenue gestoken, ze weten nog niet wat er staat te gebeuren. In een lange stoet lopen we richting de Cellebroederspoort waar een heraut ons al staat op te wachten en op theatrale wijze welkom heet. Bij het binnenwandelen van de poort komen de Middeleeuwse klanken ons al tegemoet, bij binnenkomst zien we een op maat gemaakt banier hangen met het logo van uw bedrijf.

Binnen in de poort heffen wij het glas, uiteraard in een bierpul. Na een gezellige borrel zal het gezelschap zich naar buiten (het stadspark) wenden voor een workshop zwaardvechten, waarna één van de collega’s het op zal nemen tegen onze ridder. Wie wint deze belangrijke slag om de eer?

Na deze uitputtende slag staat er een middeleeuws buffet voor u klaar; spaakhammen, kippenpoten, gehaktballetjes, kaas, druiven, noten en grote hompen brood; genoeg voor alle ridders en jonkvrouwen.  Het buffet kan vanzelfsprekend met de handen gegeten worden, maar uiteraard houden wij een beetje rekening met de moderne tijden; er is daarom ook bestek aanwezig voor de gasten die schone handen willen houden.

Na een laatste drankje loopt het Middeleeuwse feest ten einde. Eventueel kan de heraut namens de directie nog een kleine voordracht doen; bijvoorbeeld uw doelstellingen voor het resterende jaar of een simpel dankwoord voor uw komst. Na het wisselen van Middeleeuwse kledij voor het dagelijkse pak komen uw gasten weer langzaam terug in hedendaagse sferen. Een themafeest waar nog lang over nagesproken gaat worden. En de op maat gemaakte banier..? Die krijgt u natuurlijk mee naar huis, om een mooi plekje te geven in de kantine; daarnaast zorgen wij nog voor een afgedrukte groepsfoto!

Algemene informatie

Arrangement       € 80,00 p.p. incl. BTW
Duur van het arrangement: 4 ,5 uur, inclusief:
– Ontvangst
– Locatiehuur
– Middeleeuwse kledij
– Heraut & Workshop Zwaardvechten
– Middeleeuws buffet
– Onbeperkt aantal consumpties
– Op maat gemaakt banier
– Groepsfoto

Prijzen geldig van 35 tot 55 personen & op basis van beschikbaarheid

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

  • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
  • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
  • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
    :
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.

Andere wensen?

Heb je andere wensen dan het arrangement zoals wij het bedacht hebben? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, stuur ons een mailtje of bel direct; vrijwel alles is mogelijk!

Naar contactpagina