Themafeest: Lowlandgames

De Highlandgames, een welbekend sociaal evenement; ontstaan in Schotland maar inmiddels ook uitgewaaid naar de Lage Landen. Kamper Events presenteert midden in de polder: De compleet verzorgde Lowlandgames.

Terwijl uw gasten binnen druppelen hangen de kilts al klaar, zodra iedereen aanwezig is verdeeld onze spelbegeleider de groep in verschillende clans met bijpassende kilt. Nadat de clans bekend zijn heffen wij met elkaar het glas (uiteraard gevuld met whisky), de spelen zijn geopend; Slainte!

In een zinderende onderlinge competitie nemen de verschillende clans het tegen elkaar op in welbekende Highlandgames spellen zoals Caber Toss (paalwerpen), Barrel Roll (whiskyvat rollen), Tug of War (touwtrekken), Qoiting (Hoefijzerwerpen), Cross Cut (Boomstamzagen) etc.

Op het speelveld staan kruiwagens gevuld met drinken, de sportieve Lowlandgamer heeft af en toe een dorstlesser nodig zo is de ervaring. Nadat de strijd beslecht is neemt het winnende team  de Lowlandgames troffee in ontvangst, na een ererondje over het veld wordt het Lowlandsbuffet geopend.

Wat is er mannelijker dan een spareribs en kippenpoten buffet? Niks! Daarom staat dit netjes voor jullie gepresenteerd, op een grote barbecue worden de spareribs en kipkluiven voor jullie gegaard; afgewisseld met salades en brood een voedzame maaltijd na een heftige inspanning.

Uiteraard maken we graag nog een groepsfoto in kledij die wij uitvergroot en gedrukt naar jullie opsturen. En dan.. Snel naar huis en onder de wol, warm douchen helpt tegen de spierpijn!

Arrangement € 70,- p.p. incl. BTW

Duur van het arrangement: 5,5 uur inclusief:
– Ontvangst met whisky
– Locatiehuur
– Spelbegeleiding
– Lowlandgamestroffee
– Bijpassende kleding
– Onbeperkt aantal consumpties
– Lowlandgames buffet
– Groepsfoto

Prijzen geldig vanaf 30 personen

Optioneel bij te boeken: Doedelzakspeler á € 400,- incl. BTW