Reserveer direct

E-Chopper

Vergeet Solexen, Tuk Tuk’s, Segways, scooters, brommers, elektrische fietsen en al het andere vervoer waarmee u ooit gereden hebt met vorige teamuitjes! De E-Chopper is namelijk de nieuwe revelatie op het gebied van moderne vervoersmiddelen!

Bij Kamper Events hebben we 20 E-Choppers in eigen beheer, reserveer deze gemakkelijk via onderstaande reserveringsmodule! Bent u met een grote(re) groep? Geen enkel probleem, via onze partners regelen we gemakkelijk meerdere E-Choppers of andere vergelijkbare voertuigen. Vul het aanvraagformulier op deze pagina in of bel, app of mail ons.


De stoere E-Chopper is comfortabel, gemakkelijk en trekt overal waar u komt bekijks! U trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de langere of korte ritten; voor u het weet bent u op plaats van bestemming gearriveerd. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van uw e-chopper, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen letterlijk op vooruit!

De route die je rijdt die kun je helemaal zelf bepalen, door de handige telefoonhouder op het stuur is het bepalen van de route een fluitje van een cent! Wij hebben al een kleine opzetje gemaakt van mogelijke routes, misschien staat er wel wat leuks voor jullie tussen?

Rondje Elburg (39 kilometer): Klik hier!
Een prachtige route over de Zwartedijk, het Reevediep en het Drontermeer.
Mogelijkheden: Elburg Centrum voor een ijsje of een drankje bij restaurant At Sea.

Met de veerpont (31 kilometer): Klik hier!
Route langs de Zalkerdijk, stukje door het Reevediep, over de dijk dwars door de IJsseldelta, met het pontje over (let op: contante betaling) en via IJsselmuiden, stadsfront van Kampen en de stadspark weer terug.
Mogelijkheden: Drankje bij Theehuis Zalkerveer of een picknick onderweg.

Algemene informatie

  • E-Chopper Tour € 32,50,- p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur: +/- 2,5 uur
  • Gegarandeerde actieradius van 40 kilometer
  • Startlocatie in overleg
  • Voor het besturen van een E-Chopper dien je in het bezit te zijn van een (scooter)rijbewijs