Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Ranking the colleagues

U werkt dagelijks samen met uw collega’s, maar hoe goed kent u deze collega’s nou echt?! We zullen er achter komen bij dit ‘Ranking the colleagues’ spelconcept. Het spel is gebaseerd is op het televisieprogramma van Paul de Leeuw ‘Ranking the stars’, maar vandaag ben jij de ster!

Wie woonde in zijn leven het verst van het werk? Wie geeft het meeste uit aan goede doelen? Naast welke collega zitten uw collega’s het liefst bij een lange vliegreis en wie verdiende het meest op zijn 18de? Een kleine greep uit de vragenlijst die iedereen krijgt voorgeschoteld. De vragen zijn natuurlijk aan te passen aan de prangende vragen die u heeft op de werkvloer!

Twee weken voor de spannende avond krijgt iedere deelnemer een korte vragenlijst toegestuurd die ze moeten invullen. Beoordeel uw collega’s door ze in volgorde te zetten en geef antwoord op de hoofdvraag; dit zal de quizmaster helpen om de leuke verhalen er uit te pikken!

Op de avond zelf wordt er per ronde één collega naar voren geroepen die zijn of haar lijst mag uitleggen. De quizmaster stelt vragen en opent een leuk gesprek met de andere collega’s waarin iedereen elkaar beter leert kennen en kanten van elkaar ontdekt die u van tevoren niet had verwacht! Na iedere ronde wordt de ranglijst bekend gemaakt, hoe scoor jij volgens uw collega’s?

Iedere vraag wordt afgesloten met een snode opmerking van de quizmaster. Dit wordt een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten, er zal veel worden gelachen en de verhalen op de werkvloer zullen nog weken de ronde doen! Ranking the colleagues is een mooie manier om elkaar op een andere manier te leren kennen en te begrijpen.

Algemene informatie

  • Ranking the colleagues: € 25,- p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur arrangement: +/- 2,5 uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Locatie in overleg
  • Minimaal 8, maximaal 18 deelnemers

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

 • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
 • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
 • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
  :
 • Voer een nummer in van 0 tot 500.