Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Ranking the colleagues

Je werkt dagelijks samen met je collega’s, maar hoe goed ken je deze collega’s nou echt?! We zullen er achter komen bij dit ‘Ranking the colleagues’ spelconcept. Het spel is gebaseerd is op het televisieprogramma van Paul de Leeuw ‘Ranking the stars’, maar vandaag ben jij de ster!

Wie woonde in zijn leven het verst van het werk? Wie geeft het meeste uit aan goede doelen? Naast welke collega zitten uw collega’s het liefst bij een lange vliegreis en wie verdiende het meest op zijn 18de? Een kleine greep uit de vragen die iedereen krijgt voorgeschoteld. De vragen zijn natuurlijk aan te passen aan de prangende vragen die jullie hebben op de werkvloer!

Als iedereen op zijn of haar plek zit en de naambordjes zijn geschreven gaat het spel beginnen. Om een beetje in de ‘mood’ te komen wordt er begonnen met een kennismakingsbingo, ken jij je collega’s al een beetje of zijn er vragen nodig om je bingokaart te vullen? Krijgen we vandaag een bingo, of is er echt niemand die vroeger iets anders wou worden?

In de tweede ronde volgen er enkele dilemma’s, dit zijn lastige keuzes over werk maar ook over hobby’s en sporten. Denkt de groep precies hetzelfde, of zijn er grote verschillen in jullie keuzes? Als je denkt dat je moeilijke keuzes had bij deze ronde, dan wordt de volgende ronde sowieso een lastige! In de derde ronde van dit Ranking the Colleagues spel moet je namelijk stemmen op collega’s, wie zou de beste Minister van Onderwijs zijn? Welke collega is het meest hulpvaardig? En wie zou Expeditie Robinson kunnen winnen?

In de laatste ronde begint het ranken écht, je krijgt diverse pittige vragen voorgeschoteld waarbij je uit de aanwezige collega’s een top drie moet samenstellen die het best past bij de vraag. Denken jouw collega’s er net zo over? Dan scoor je punten! De collega die de meeste punten heeft is natuurlijk de winnaar van het Ranking the Colleagues spel en zal met een spectaculaire medaille beloont worden.

Bij iedere ronde zal de quizmaster zijn best doen om de leuke en bijzondere verhalen er uit te pikken. We stellen vragen en openen gesprekken met collega’s waarbij jullie elkaar beter leren kennen. Hoor je onze quizmaster bijna niet? Dan doen jullie het perfect, het gesprek komt dan vanzelf op gang. Dit wordt een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten, er zal veel worden gelachen en de verhalen op de werkvloer zullen nog weken de ronde doen!

Ranking the Colleagues is een mooie manier om elkaar op een andere manier te leren kennen en te begrijpen. Het spel heeft een positieve inslag, maar een snode opmerking her en der kan de groep nog wel eens op scherp zetten!

Algemene informatie

  • Ranking the colleagues: € 25,- p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur arrangement: +/- 2,5 uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Locatie in overleg
  • Minimaal 8, maximaal 18 deelnemers

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

 • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
 • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
 • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
  :
 • Voer een nummer in van 0 tot 500.