Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Pizza Party

Pizza, dat lust toch (bijna) iedereen! Welk kind (of volwassene) maak je niet blij met een heerlijke verse pizza? Durf jij vandaag wat te experimenteren met smaken of ga je voor een echte klassieker? Hoe ga jij de vakkundige jury om de vinger winden in deze epische strijd om de Italiaanse bokaal?

Aangezien we ons vandaag onder dompelen in de Italiaanse cultuur kunnen we eigenlijk niet met een ander drankje beginnen dan een ijskoude Limoncello. Na het prettige ontvangst gaan de schorten om en maken we ons klaar voor een heuse pizza competitie; Bellissimo!

In onze professionele keuken ligt voor iedere deelnemer al een mooie pizzabodem klaar, zo hebben we een gelijk speelveld. De pastasaus is al gemaakt door onze ‘nonna’, dus in principe hoeven jullie de schitterende deegschijf alleen nog maar te beleggen met jullie favorieten. Ben jij de uitslover van de groep? Dan staat het je natuurlijk vrij om jouw geheime ingrediënt aan de pastasaus toe te voegen, want alles voor de winst!

Misschien het moeilijkste van deze competitie is nog wel het kiezen van de ingrediënten, want de keuze is enorm; ham, salami, chorizo, zalm, brie, geitenkaas, ananas, uien, zongedroogde tomaten, paprika en tonijn zijn maar een kleine greep uit alles waar je uit kunt kiezen.

Pizza klaar? Bakken maar!

Als de pizza is belegd en goed bevonden door de maker, stoken we de oven warm. In etappes brengen jullie de prachtige creaties naar de jurytafel en die jury, dat zijn jullie zelf! Iedere pizza wordt, met behulp van het beoordelingsformulier, door jullie gekeurd op smaak, opmaak en textuur en uiteindelijk beoordeeld met een cijfer.

De ultieme winnaar is natuurlijk degene die aan het eind het hoogste cijfer weet te scoren! Mochten de magen na deze wedstrijd nog niet gevuld zijn, dan maken we het winnende recept in de tweede ronde gewoon nog een keer (als dat nog lukt). Zo weet je zeker dat je altijd goed gevuld weer naar huis gaat.

Gedurende jullie aanwezigheid kunnen de chefs gewoon een drankje pakken uit de koelkast, want de drankjes zijn inbegrepen bij het arrangement. Tenslotte begint ieder goed recept met “gooi een borrel in de kok”, toch?

Laat de wedstrijd maar beginnen en dat de beste moge winnen!

Algemene informatie

 • Pizza Party € 42,50 p.p. incl. BTW
 • Totale tijdsduur arrangement: 2 uur
 • Incl. ontvangst met limoncelllo
 • Incl. consumpties gedurende het arrangement
 • Op basis van beschikbaarheid
 • Minimaal 12, maximaal 20 personen

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

 • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
 • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
 • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
  :
 • Voer een nummer in van 0 tot 500.