Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Kamper Uientocht

Je bent op zoek naar een gezellig en actief uitje in de historische binnenstad van Kampen? Een soort stadstocht 2.0?! Met de Kamper Uientocht heb je precies gevonden waar je naar op zoek bent! Een ware competitieve fotosafari waarbij teamwork, communicatie & goed overwogen keuzes belangrijk zijn!

Na het ontvangst van jullie gezelschap zal één van onze medewerkers de deelnemers uitleg geven over het programma van deze gezellige dag. De groep, die in meerdere teams zal worden opgedeeld, staat een spannend en avontuurlijk spelconcept te wachten!

Ieder team krijgt een digitale camera mee en moet de oude binnenstad van Kampen in om zo veel mogelijk in het boek afgebeelde foto’s na te maken. Sommige foto’s lijken best gemakkelijk te vinden, maar pas op! Lastige plekken zijn meer punten waard, maak dus met elkaar verstandige keuzes en haal zo veel mogelijk punten in dit spel waarin snelheid, precisie en een oplettend oog van groot belang zijn! Naast het namaken van de foto’s van de meest bijzondere plekjes in Kampen kan het team met grappige of lastige opdrachten bonuspunten binnenhalen en op een voorsprong komen!

Na 1,5 uur de tijd te hebben gehad om zo veel mogelijk goede foto’s te schieten komen jullie terug naar het afgesproken punt, de ‘wapens’ worden ingeleverd en het is tijd voor de beoordeling! De foto’s worden bekeken en de punten weggegeven, wie heeft de hoogste score? Hebben jullie bijzondere of leuke foto’s gemaakt?! Wij sturen ze graag na, zo kun je thuis nog eens terugdenken aan een geslaagd uitje in de Kamper binnenstad!

Algemene informatie

  • Kamper Uientocht € 12,50 p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur arrangement: +/- 2,5 uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Prijs op basis van 12 personen

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

  • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
  • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
  • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
    :
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.