Ik hou van Holland

Trek je oranje pakje uit de kast en bereid je voor op een avond oer Hollandse gezelligheid, want met het ‘Ik hou van Holland’ concept gaan we voor een gezellige avond! In teams strijden we vandaag om de eer, wie werkt zich het beste door de spellen die alles met Nederland te maken hebben?

Dit spelconcept staat bol van leuke spellen waarbij overleggen & een beetje bluf noodzaak zijn. Wie vertaald het liedje het snelst van Engels naar Nederlands of andersom, wie weet de meest vreemde Nederlandse dorpen aan te wijzen en wie kent de top 20 favoriet broodbeleg van de Nederlanders? Een kleine greep uit het type vragen dat we deze avond tegen kunnen komen!

Hoe overleggen we in Nederland beter dan met een blokje Hollandse kaas of de bekende bitterbal? We doen er alles aan om de gezellige Hollandse sfeer mee te brengen bij jullie gezellige avond, sommige van onze locaties kunnen zelfs helemaal oranje worden aangekleed!

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland

Dit is de perfecte activiteit voor een goede teambuilding; informeel en vooral héél gezellig! Daarnaast is dit concept goed uit te breiden met verschillende cateringmogelijkheden!

Wilt u dit spel op eigen locatie spelen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

- Ik hou van Holland € 25,- incl. BTW
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Incl.  2 consumpties, kaas & bitterballen.
Incl. aankleding van uw gasten met Hollandse attributen 

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 14 personen.

offerte aanvragen