Kampen, de stad die bruist! Door het jaar heen is er in Kampen ontzettend veel te beleven op het gebied van evenementen. De meeste evenementen zijn perfect te combineren met onze groepsuitjes! Om een idee te geven van de leukste evenementen in Hanzestad Kampen sommen we ze hieronder graag voor u op, voor de volledige evenementenkalender (inclusief de kleinere evenementen) kijkt u op de website van Kampen Marketing. Bent u benieuwd naar de evenementen die we als Kamper Events hebben georganiseerd? 

Full Color festival

Full Color Festival
Het Full Color Festival is het grootste openlucht muziekfestival van Kampen. In een ontspannen sfeer vindt u er buitenlands eten, een culturele markt, straattheater, diverse muziekpodia en een speciaalbierenbar. Op vrijdag is het programma dit jaar uitgebreid met een Full Color Run voor het goede doel. Het Full Color Festival staat ieder jaar hoog op ons lijstje, dus wie weet komen we elkaar nog tegen! Voor het volledige programma kijk op de site van Full Color Kampen. Voor de Full Color Run kijkt u op deze site.

Kamper Ui(t)dagen

Kamper Ui(t) Dagen
De Kamper Ui(t) Dagen is het grootste zomerevenement van Kampen. Tijdens 5 donderdagen in de zomer staat de stad Kampen in het teken van diverse activiteiten, van braderie met entertainment. ’s Avonds is er livemuziek op diverse pleinen in de binnenstad. Voor het volledige programma kijk op de site van de Kamper Uitdagen.

Stripspektakel

Stripspektakel & Creaspektakel
Een uniek evenement, want op deze datum is de grootste openlucht stripbeurs gecombineerd met een openlucht hobbymarkt; voor elk wat wils dus! De programma’s zijn uiteenlopend, van struinen langs kraampjes met de nieuwste hobby trends tot het verzamelen van de handtekeningen van de bekendste striptekenaars. Een bijzondere combinatie in het hart van de binnenstad van Kampen. Voor het volledige programma kijk op de site van het stripspektakel of op de site van het Creaspektakel.


Kerst in oud Kampen
Wat mogen we als Kampen trots zijn op een evenement als Kerst in oud Kampen. Tijdens het weekend voor kerst wordt de volledige binnenstad omgetoverd tot kerstspektakel. Honderden vrijwilligers maken een evenement mogelijk waar ruim 90.000 bezoekers met volle teugen van genieten. Ongekend veel theateracts, muzikale optredens, bijzondere eetgelegenheden en sfeervolle decors maken dit evenement tot een absolute must see! Voor het volledige programma kijk op de site Kerst in oud Kampen. Tips: Bekijk de stad bij avondlicht, een sfeervolle ervaring! 

Sail Kampen

Sail Kampen (2022)
Kampen staat bekend om zijn nautische karakter, met de IJssel naast de deur en de perfecte ligging in de IJsseldelta is Kampen de perfecte stad voor Sail. Met een programma volledige in nautische sferen, een schitterende botenparade en diverse muzikale optredens is Sail een evenement dat u niet mag missen. Sail Kampen wordt eens in de 4 jaar georganiseerd, de eerstvolgende editie is in 2022. Voor het volledige programma kijk op de site van Sail Kampen.