Bumperbal

Bumperbal is een bijzondere en gave activiteit waarbij jij je volledig uit kunt leven! Het opblaasbare balpak beschermd je tegen valpartijen; je kunt er namelijk mee lopen, springen, vallen en botsen zonder dat je iets voelt! En laten we nou juist dat op het programma hebben staan!

Bij het bumperballen spelen we diverse spellen waarbij het bumperpak een handig accessoire is. We sluiten af met het bekende bumpervoetbal, wedden dat de energie op is aan het eind?  Leuk om te spelen, maar ook voor de toeschouwers een activiteit bij uitstek. De meest vreemde capriolen komen voorbij, dus zorg dat de telefoon goed is opgeladen bij het boeken van deze activiteit!

Deze activiteit is populair voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes (met name voetbalteams) en familiedagen. Het is daarnaast een activiteit die zeer goed te combineren is met andere activiteiten op ons buitenterrein. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Archery Tag, Schietarrangementen of de Abbert Experience!

Eigen locatie? Geen enkel probleem! Met een beetje oppervlakte is bumperbal ook goed op locatie te spelen, bijvoorbeeld een kunstgrasveld, voetbalveld, weiland of grasveld! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Activiteit inclusief begeleiding & 1 consumptie, vanaf 10 personen: € 20,- per persoon

Klik HIER voor: info, offertes en reserveringen