Uncategorized

Evenementen & Projecten

Naast ons prachtige aanbod in groepsuitjes en arrangementen organiseren wij ook evenementen of delen van evenementen. Dit gebeurd vaak in opdracht van diverse opdrachtgevers zoals winkeliersverenigingen, gemeentes en bedrijven. Daarnaast zijn wij bedreven in:
– Congresplanning & organisatie
– Evenementenorganisatie
– Op maat gemaakte bedrijfsfeesten, op uw locatie of op onze eigen locaties
– Feestavonden, thema avonden etc.
Hieronder laten we u in een aantal afbeeldingen graag zien wat wij voor diverse opdrachtgevers hebben gerealiseerd. Onze evenementen zijn geordend in chronologische volgorde. Bent u benieuwd naar onze evenementen of wilt u weten wat wij wellicht voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

In opdracht van de vijf grote culturele instellingen van Kampen organiseerden
wij het verhaal van Kampen. Het doel van het evenement was om de bezoekers van Kampen te verrassen met alles dat Kampen op cultureel vlak te bieden heeft. Dit hebben we bereikt door het gezamenlijk ontwikkelen van eigen acts en een aparte kijk op aankleding van de binnenstad.

Voor het 40-jarige bestaan van Vadain hebben wij op eigen terrein een compleet op maat gemaakt  festival  voor 500 personen gecreëerd  waar alle gasten een topavond konden hebben. Compleet met experience center, muzikale optredens van bekende en minder bekende artiesten, festivalfood en dergelijke. Aangezien de infrastructuur er al stond is er van de gelegenheid gebruik gemaakt om eerder in de week de jubilarissen met een diner te verrassen (250 personen) & een Open Dag te houden de
ochtend na het festival (+\- 1000 bezoekers). Benieuwd naar het filmpje? Klik hier!

In opdracht van de organisatie van de Internationale Hanzedagen 2017 hebben wij ondersteund bij
diverse onderdelen uit het programma tijdens dit 4 dagen durende spektakel.

In opdracht van de vijf grote culturele instellingen van Kampen in samenwerking met Citymarketing Kampen organiseerden wij het verhaal van Kampen. Het verhaal van Kampen vond plaats op vier zaterdagen in september 2016. Het doel van het evenement was om de bezoekers van Kampen te verrassen met alles dat Kampen op cultureel vlak te bieden heeft.

In opdracht van de ondernemers van het Melmerpark te Kampen organiseerden wij het Melmerpark Event. Op deze bloedhete dag was er op het parkeerterrein een braderie, kleedjesmarkt, een demonstratie van auto tuning, freestyle workshops, springkussen en een grote techniek bus.

Als je een lustrum bereikt dan mag dat natuurlijk groots gevierd worden. Meestal gebeurd dit met een hapje en een drankje, maar de industriële club uit Kampen wou eens iets anders. Een gezellige middag, waarbij ook de partners en de kinderen mee konden. Alles werd uit de kast gehaald op ons outdoorterrein; boogschieten, live cooking, kampvuurmuziek en een grote kaas- & wijnproeverij. Een geslaagde lustrum viering voor jong en oud!
 

De Leuke Lange Zaterdag, een innovatief project vanuit de Ondernemers Vereniging Kampen. In samenwerking met de Gemeente Kampen zijn zij in 2014 een project ‘Kampen Opent Poorten’ gestart om Kampen meer levendig te maken. Het doel van de Leuke Lange Zaterdag was om te kijken of de winkeltijden op zaterdag tot 20:00 opgerekt konden worden door het verzorgen van een goede sfeer in de binnenstad in combinatie met activiteiten voor jong en oud.

Overal bekend, maar vooral in de regio Kampen! Trots zijn we dat we voor Scania Hessenpoort het personeelsfeest mochten organiseren. In een garagepand in Kampen was alles aangekleed zodat de medewerkers van Scania zich helemaal thuis zouden voelen. De eerste Scania werd mooi uitgelicht geplaatst op één van de bruggen en de laatste Scana stond voor de deur te stralen. Met buffeten op de brug, een vrachtwagentap, live entertainment en een muziekavond in het achtergelegen theater was dit feest op maat een doorslaand succes!
 
 
 
 

Beveiligd:

Er is geen samenvatting omdat dit bericht is beveiligd.