Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Themafeest Maffiaavond

Het is een bijzondere dag vandaag, want de gehele Maffia familie Koffa Nostra komt in Kampen samen voor de jaarlijkse commissie. Er zal dit jaar een nieuwe Godfather worden verkozen, of beter gezegd verdiend worden. Door de jaren heen heeft deze familie een naam opgebouwd en de commissies kunnen nog wel eens uit de hand lopen.

Bij binnenkomst worden de gasten dan ook gefouilleerd en worden meegebrachte wapens uitvoerig aan inspectie onderworpen. De bodyguards hebben al een aantal wapens in beslag genomen, het moet dit jaar geen ruige bedoeling worden want de familie heeft al te veel te verduren gehad in het laatste decennium.

Voor de zekerheid worden alle gasten gevraagd het ritueel van de familie te herhalen. Het is al jarenlang traditie om het zwijgen & trouw aan de familie te zweren door het oplezen van de eed terwijl er een afbeelding wordt verbrand. De zwijgplicht (omerta) is bij bijeenkomsten als deze enorm belangrijk en de bodyguards staan er dan ook op dat de eed wordt afgelegd.

De gasten krijgen dollars om deze avond de titel als Godfather te verdienen, want stemmen daar doet de familie Koffa Nostra niet aan. De titel moet worden afgedwongen in de ‘Plaza del Koffa’.

In deze ruimte die sfeervol verlicht is en met bijpassende aankleding speelt een heus maffia muziekje op de achtergrond. In de ruimte staan pokertafels, een roulettetafel en een waardevol familiebezit; een oldtimer die door de jaren heen een ware trofee is gebleken voor de familie Koffa Nostra en met het leven wordt verdedigd.

De familieleden kunnen met elkaar gokken aan de pokertafels of deelnemen aan het roulettespel onder begeleiding van een niet omkoopbare croupier, die natuurlijk geheel in stijl gekleed is om niet op te vallen.

Er worden foto’s bij de oldtimer gemaakt met de kleding van de familieleden als aandenken aan deze commissie. Dit blijkt ieder jaar weer uiterst belangrijk, u weet nooit of een familielid er volgend jaar weer bij kan zijn in deze harde maffia wereld. Om dit te kunnen waarborgen wordt er in de ruimte naast de ‘Plaza del Koffa’ gewerkt aan de schietvaardigheden met echte luchtbuksen. Hier vallen weer dollars te verdienen om uzelf uiteindelijk als Godfather te kunnen kronen.

Het familielid met de meeste dollars aan het eind van de avond mag zichzelf ‘Don Koffa Nostra’ noemen en verdiend het respect van de rest van de familie.

Algemene informatie

Arrangement       € 49,50 p.p. incl. BTW
Duur van de avond 20:00 tot 23:30 (tijden bij benadering)
5 luxe hapjes per persoon
4 drankjes per persoon (bier/fris/wijn/koffie/thee)

Arrangement is volledig uit te breiden met bijvoorbeeld een goed verzorgd buffet.

Arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Prijzen geldig vanaf 35 personen.

 

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.
  • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
  • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
  • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
    :
  • Voer een nummer in van 0 tot 500.