Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Scooter huren

Scooter rijden, een bekend maar beproefd concept. Toerend door de IJsseldelta, een reisje naar Zwolle of Elburg of een tripje over de Veluwe; het kan allemaal als je opstapt in Kampen! 

Bij Kamper Events hebben we 10 scooters in eigen beheer, reserveer deze gemakkelijk via onderstaande reserveringsmodule! De startlocatie is aan de Ambachtsstraat 29B in Kampen. Bent u met een grote(re) groep? Geen enkel probleem, we vullen de scooters gemakkelijk aan met bijvoorbeeld E-Choppers. Vul het aanvraagformulier hieronder in of bel, app of mail ons.

Mogelijkheden

Kies zelf je gewenste starttijd en hoe lang je rijden wilt, vervolgens ligt de wereld aan je voeten. Jij bepaald waar je heen gaat, want daar hebben wij niets over te zeggen! Met een scooter mag je rijden op ieder fietspad in de omgeving, de mogelijkheden zijn eindeloos. Via Google Maps kies je gemakkelijk een eigen route, maar voor de zekerheid geven we je hieronder een aantal opties. Het huren van een scooter is inclusief een volle tank benzine, heb je meer nodig? Dan kun je zelf bijtanken. Je kunt tot minimaal 6 uur rijden met de tank die we je meegeven.

Extra mogelijkheden

Afkoop eigen risico
Bij schade aan andere voertuigen zal de verzekering worden aangeschreven. De verzekering hanteert een eigen risico van € 500,- per schadegeval. Met het bijboeken van de afkoop bent niet u, maar wij aansprakelijk voor dit eigen risico. De kosten hiervoor bedragen € 4,- per scooter.

Mooi weer garantie
Met de mooi weer garantie bepaalt u of u de boeking op deze dag door laat gaan of niet. Zonder opgaaf van reden verplaatsen wij uw reservering. Stevig briesje? Klein buitje op komst? Tot 12 uur van tevoren kunt u de boeking kosteloos annuleren en verzetten naar een andere datum. De mooi weer garantie is € 2,- per scooter.

Langer huren?
Verblijft op u op een vakantiepark in de regio van Kampen? Dan hebben we interessante tarieven om een scooter langer te huren. Zo huurt u bijvoorbeeld een scooter voor 4 dagen voor € 150,- en een hele week al voor € 200,-. De (extra) benzine is in dat geval voor uw eigen rekening, de eerste tank is van ons.

Routes

De route die je rijdt die kun je helemaal zelf bepalen. Wij hebben al een kleine opzetje gemaakt van mogelijke routes, misschien staat er wel wat leuks voor jullie tussen?

Rondje Elburg (32 kilometer – 3 uur ): Klik hier!
Een prachtige route over de Zwartedijk, het Reevediep en het Drontermeer.
Mogelijkheden: Elburg Centrum voor een ijsje of een drankje bij restaurant At Sea.

Met de veerpont (31 kilometer – 3 uur ): Klik hier!
Route langs de Zalkerdijk, stukje door het Reevediep, over de dijk dwars door de IJsseldelta, met het pontje over (let op: contante betaling) en via IJsselmuiden, stadsfront van Kampen en de stadspark weer terug. Let op, vanaf 31 oktober 2022 is het pontje (tijdelijk) buiten gebruik in verband met het winterseizoen.
Mogelijkheden: Drankje bij Theehuis Zalkerveer of een picknick onderweg.

Over de dijk naar Zwolle (40 kilometer – 4 uur): Klik hier!
De dijk naar Zwolle is prachtig en Zwolle is een leuke stad om even te winkelen, een museum te bezoeken of een terrasje te pakken. Met de scooter ben je er zo en parkeren is een makkie. Wat houdt je tegen om naar Zwolle te gaan?

Over de Veluwe naar Epe (65 kiloneter – 6 uur): Klik hier!
De Veluwe is een mooi en bekend gebied, met uitgestrekte bossen heb je altijd wat te kijken. We vinden het spannend om je een route te geven die kant op; want er is zo veel te zien. We adviseren om naar ’t Harde te rijden en dan lekker te verdwalen. Vind je dat lastig? Rijdt dan de route naar Epe Centrum. Koop een ijsje en rijdt op je gemak weer terug!


Algemene informatie

 • Scooter huren vanaf € 27,50 p.p. incl. BTW (+ 2,5% reserveringskosten)
 • Totale tijdsduur: Afhankelijk van reservering
 • Scooters & snorfietsen hebben per 1/1/23 een helmplicht, deze krijg je van ons.
 • Per scooter rekenen wij € 25,- borg. Deze kunt u aan het begin contant voldoen.
 • Voor het besturen van een scooter dien je in het bezit te zijn van een (scooter)rijbewijs
 • Sinds 1/1/2023 geldt voor voertuigen met een blauw kenteken een helmplicht. Kamper Events stelt een helm met haarnetje beschikbaar bij aanvang.

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.

 • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
 • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
 • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
  :
 • Voer een nummer in van 0 tot 500.