Reserveer direct

Escaperoom Kampen

Durft u het aan? Bent u klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! We hebben u en uw vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, u klopt drie keer aan.

Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!

U wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die u door samenwerken moet oplossen, alleen zo komt u achter de naam van de dader! Hebt u de naam gevonden? Schreeuw het van de toren, zodat heel Kampen het weet! Een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond! Let op: De Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor minder validen. Daarnaast is de Nieuwe Toren niet te verwarmen, zorg daarom dat u met koude dagen goed bent aangekleed. Het kan koud wezen.

Adres Escaperoom Kampen: Oudestraat 146 te Kampen.

Reserveer direct:


Per spel € 90,-
Maximaal 6 personen per groep.

Extra mogelijkheden voor grote & kleine groepen:
Bent u met een grote groep? Geen probleem! Wij hebben oplossingen om de ‘wachtende’ groep te vermaken! Wij hebben hieronder vast wat mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, maar denken graag mee over verdere invulling van uw programma.

– Drankje in een café met uitzicht op de finishplek van de Escaperoom
– Grote groep? Denk eens aan een programma inclusief onze collega’s van het Escape Schip Klik hier!
– Interactieve stadstocht (+ € 7,50 p.p.)
– Citygolf (+ € 8,- p.p.)
– Mini High Beer/Wine (+ €10,- p.p.)
– Sloep varen over de IJssel, voor prijzen en beschikbaarheid klik hier!