Reserveer direct

Citygolf

Urban Golf, Streetgolf, Citygolf; het is maar hoe u het noemen wilt! Alles komt op hetzelfde neer, want we gaan golfend door de prachtige binnenstad van Kampen. Ligt de green er mooi bij vandaag? We hebben geen flauw idee! En dat is nou juist het mooie van citygolf, u weet nooit wat u tegenkomt!

De route is uitgestippeld, de scoreboekjes zijn gedrukt en de (aangepaste) midgetgolf ijzers zijn klaar voor gebruik. Met een soft golfbal trekken jullie de 12 -holes tellende golfbaan door de binnenstad van Kampen over op jacht naar birdies en misschien af en toe wel een strakke hole-in-one.

Staat er een fiets in de weg? Dikke pech, want deze mag u volgens de speciale spelregels niet verplaatsen!

Citygolf is een concept in de binnenstad van Kampen, een actieve rondwandeling met in het scoreboekje een korte uitleg over wat u ziet. Een beknopte stadstocht met een competitief karakter, ideaal voor gezinnen, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Optioneel met bijpassende golfkleding, om geheel in stijl deze uitdaging aan te gaan.


Dit concept is lastig te spelen tijdens evenementen in de binnenstad en drukke winkeltijden (vrijdagavond, zaterdag tussen 10:00 & 18:00).

Algemene informatie

  • Citygolf € 8,- p.p. incl. BTW
  • Totale tijdsduur arrangement: +/- 2 uur
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Prijs op basis van 2 personen