Reserveer direct

Koken met kids!

Kinderen en eten, het is een gouden combinatie! Wie is er niet groot gebracht met samen pannenkoeken bakken bijvoorbeeld? Met onze ‘Koken met kids box’ maken we samen koken nóg veel leuker! In de kit zitten meerdere gerechten die door een echte Chef Kok zo zijn ontworpen dat er echt samen gekookt moet worden, er zijn namelijk taken voor de kinderen EN voor de ouders. Zo maak je samen een gerecht waar iedereen trots op kan zijn!

Dat begint natuurlijk al bij de boodschappen, want in de box vind je een boodschappenlijstje per gerecht dat eerlijk verdeeld is. De kinderen en de papa’s/mama’s zijn verantwoordelijk voor hun eigen deel van het lijstje dat gewoon bij de supermarkt te halen is. Als alle ingrediënten in huis zijn kan het koken beginnen, voor de kinderen zit er in de box een eigen koksmuts en een spatel. Natuurlijk mag het geheime ingrediënt van de chef niet ontbreken, dus ook deze vind je in de box!

De menu’s zijn volledig per stap uitgewerkt.

Deze Kids kookbox heeft 4 verschillende gerechten; sloof je uit op je homemade burger & zelfgemaakte frietjes, creëer je eigen Spring Rolls of maak de lekkerste vissticks! Als voorafje hebben we een heerlijke verse tomatensoep van geroosterde tomaten en voor het toetje mag jij je helemaal uitleven op een Twix taart!

Genoeg te doen dus! Bestel snel, want in de gemeente Kampen brengen we deze kidsbox binnen 24uur gratis aan huis! Kun je niet wachten? Haast je dan naar de Intertoys in Kampen!