Programma op maat

We horen u denken; leuk al die uitjes van jullie, maar wij willen juist net iets anders! Heel begrijpelijk, door de jaren heen is dit ons sterke punt geworden.
Een programma volledig op maat gemaakt voor uw groep! Binnen het organiseren van onze groepsuitjes is vrijwel nooit iets zoals wij het ooit bedacht hebben. En dat maakt dat wij iedere keer weer met veel passie onszelf blijven vernieuwen ten goede van uw programma. Bij het organiseren wilt u geen standaard programma;

U heeft bijvoorbeeld iets minder budget, of juist iets meer.
U vindt het eten belangrijker dan de activiteit.
Past een actieve activiteit bij uw groep of doet u het liever iets rustiger aan?
Past de activiteit bij het weertype van dat moment?

Kortom, genoeg vragen die bij u opkomen. Hierover denken wij graag na, zodat u gewoon door kunt gaan met waar u goed in bent. We komen graag met een volledig uitgeschreven offerte, daarvoor hebben we maar een paar dingen van u nodig die voor ons belangrijk zijn om de perfecte dag voor u te organiseren.

Wat wilt u bereiken met uw dag? Gezelligheid? Teambuilding? Er zijn zo veel wensen.

Als u ons het budget geeft dan kunnen wij gericht voor u op zoek. We vragen nooit een budget om het op te maken, als uw doel bereikt is en u houdt geld over dan is uw dag nog beter dan vooraf gedacht. Wij gaan altijd voor de maximale klanttevredenheid, we communiceren daarom altijd open en eerlijk over hoe we uw budget besteden.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende (persoonlijke) afspraak. Ons team staat te trappelen om voor u aan de slag te gaan! Alvast inspiratie opdoen? Hieronder enkele voorbeelden van wat we eerder deden!Klik HIER voor- (1)

programma op maat

Bootcamp vrijgezellenfeest

programma op maat

Kerstexpress – Fietstaxi