Play VR

Ontdek de toekomst, ontdek virtual reality. Van een ritje in de achtbaan tot een intens schietspel, alles kan! Vanaf het moment dat je onze VR bril opzet waan jij je in een andere wereld. En je vrienden? Die kijken op een groot scherm mee wat jij ziet en misschien.. misschien kunnen ze af en toe zelfs een beetje helpen!

Openingstijden

Van vrijdag 2 november 2018 tot 31 maart 2019

PlayVR is dagelijks te reserveren via onderstaand reserveringssysteem of via deze link.

Reguliere openingstijden Play:
Vrijdag 18:00 – 24:00
Zaterdag 18:00 – 24:00
Zondag 16:00 – 22:00

Aanbod

Virtual Reality is de toekomst, vrijwel dagelijks komen er nieuwe spellen bij en worden oude spellen weer aangepast. Niet iedereen speelt hetzelfde spel. de beleving die je bij ons zult hebben is dan ook voor iedereen anders. Waan je in een achtbaan, drum mee op je favoriete nummer, loop over de rand van een gebouw, loop door de straten van Londen of verdedig je fort door met je pijl en boog de aanvallen af te slaan. Ben jij een echte spanningszoeker? Misschien wil je dan een overval in een bank tot einde brengen of los je een escaperoom op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tijdens je VR avontuur staat er een medewerker van PlayVR tot je beschikking die zorgt dat alles veilig verloopt. De medewerker helpt je uiteraard ook met het kiezen van de spellen!

Prijzen

Een tijdsslot voor de PlayVR duurt 75 minuten en kan gebruikt worden door maximaal 5 personen, dit komt neer op om en nabij 15 minuten per persoon. Wilt u langer spelen of bent u met meer personen? Reserveer dan een achtereenvolgend tijdsslot of kies dezelfde tijd. Als u dezelfde tijd boekt is zelfs multiplayer een optie, we hebben namelijk 2 brillen in ons pakket! Op deze manier kunnen wij groepen tot 10 personen in één keer voorzien met beide brillen. U kunt met grotere groepen ook gebruik maken van ons andere concept; Play.

Een tijdsslot bij PlayVR kost € 70,- incl. BTW per 75 minuten, per groep van maximaal 5 personen.

Ontwerp zonder titel (1)

Extra mogelijkheden

PlayVR Strippenkaart

Helemaal ‘hooked on’ onze VR kamer? Wil je vaker dan eens spelen? Koop de PlayVR Strippenkaart voor € 180,- en speel tijdens de openingstijden tot 31 maart drie keer op een door jouw gewenst moment! Hiermee scoor je al snel € 30,- korting!

PlayVR Unlimited
Onze Play VR is voor jou en je vrienden het absolute summum. Eigenlijk willen jullie niets anders meer dan op de Virtual Reality bril gamen. Dan hebben we de perfecte oplossing, PlayVR Unlimited! Verzamel vier vrienden (maximaal 5 personen) en koop de Unlimited Pass. Jullie kunnen nu op iedere moment gedurende de maand waarin de pass geldig is  tijdens de reguliere openingstijden (vrij/zat/zon) op ieder vrij tijdsslot spelen. Kan niet de hele groep op dezelfde avond? Geen probleem, de pas is ook voor jou persoonlijk geldig; iedereen van de groep krijgt namelijk een eigen pass. Neem jij als Unlimited Pass houder iemand mee die geen pass heeft? Voor € 7,50 per persoon mag deze persoon gewoon mee!

Bij de PlayVR Unlimited pass is een Play Unlimited Pass inbegrepen.

De kosten bedragen € 200,- per groep van maximaal 5 personen. De PlayVR en Play Unlimited pas zijn één maand geldig.

Groepsuitjes / personeelsuitjes
Bij Kamper Events zijn we goed in groepsuitjes, maar wij begrijpen ook wel dat deze tijdelijke Play accommodatie kansen biedt voor het organiseren van jullie teamuitje in combinatie met eten en drinken. Bent u met een grote groep? Buiten de openingstijden is Play in combinatie met PlayVR besloten te reserveren. In samenwerking met De Vierjaargetijden hebben wij diverse menu’s waar u gebruik van kunt maken:

– Plate, € 12,50 per persoon
Keuze uit Kipsaté, Schnitzel of gevulde scholfilet

– Keuzemenu, € 19,50 per persoon
Voorgerecht: Mosterdsoep of soep van de dag
Hoofdgerecht: Kipsaté, Schnitzel, gevulde scholfilet
Nagerecht: Sorbet

– Buffetten (op aanvraag en vanaf 20 personen)
– Lunches
– Etc.