Huurbootje 't Ponton foto (6) Foto Tennekes_klein

Play

Evenementen / Games / Spelletjes / Tafelvoetbal / Darten / Pooltafel / Playseats / XboX / Arcade

download

Openingstijden
Van vrijdag 2 november 2018 tot 31 maart 2019

Vrijdag 18:00 – 24:00
Zaterdag 18:00 – 24:00
Zondag 16:00 – 22:00

Entreeprijs
De entreeprijs bedraagt € 3,- per persoon. Hiermee krijgt u toegang tot alle spellen & mogelijkheden van Play tot aan sluitingstijd.
De Virtual Experience van PlayVR is niet bij de prijs inbegrepen.

Aanbod
2x XboX One
2x Playseat Racing Simulator
Pooltafel
Tafelvoetbaltafel
3 Dartborden
1 Arcadekast
10+ Bordspellen
Live Voetbal (Fox Sports) op verschillende schermen

Agenda

Hier volgen de speciale dagen & evenementen van Play.

Extra mogelijkheden

Play Gamecard
Niet iedere keer de entreeprijs betalen? Komen en gaan wanneer je wilt? Gratis naar extra evenementen van Play? Schaf de persoonlijke Play Gamecard aan! Voor € 15,- per maand ben je lid van de club en weet je overal al eerste van af! Be our guest, join the club!

Play 3D
Ben je op bezoek bij Play en is de virtual reality room nog vrij? Jammer voor ons, maar vet voor jou! Je kunt namelijk bij beschikbaarheid voor € 50,- met maximaal 4 vrienden gebruik maken van een tijdsslot dat normaal gesproken € 70,- kost. Voor meer informatie over Play VR klik op deze link!

Groepsuitjes / personeelsuitjes
Bij Kamper Events zijn we goed in groepsuitjes, maar wij begrijpen ook wel dat deze tijdelijke Play accommodatie kansen biedt voor het organiseren van jullie teamuitje. Wij maken graag een arrangement inclusief eten en drinken op maat. Buiten de openingstijden kunt u Play & Play VR zelfs reserveren voor uw besloten feestje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.