Locaties

De Nieuwe Toren

Nieuwe Toren / Binnenstad Kampen

Verschillende van onze arrangementen vinden plaats in de prachtige binnenstad van Kampen. (Interactieve) Stadstochten, startpunt van uw solextocht of varen met een van de schepen aan de Kamper Kade; alles begint in deze levende binnenstad! Met onze vaste partners bent u gegarandeerd van een lekker drankje op de mooiste locaties!
Middenin deze binnenstad vindt u een van Kampens mooiste monumenten, de Nieuwe Toren. Sinds april 2014 exploiteren wij deze blikvanger van Kampen met plezier! Bent u op zoek naar een leuke rondleiding en een prachtig uitzicht over Kampen? Neem contact op of kijk bij onze arrangementen.

Kamper Events boogschieten

Het Abbertbos

Op ons buitenterrein in het Abbertbos (8km van Kampen) kunnen wij uw groep perfect faciliteren voor de leukste groepsuitjes en evenementen in de buitenlucht! Wij denken niet in problemen, maar in kansen; daarom zijn de mogelijkheden ook hier oneindig. Het terrein biedt tevens mogelijkheden voor overnachting tot ruim 300 personen, ook hierin ontzorgen wij u volledig. Wilt u uw groepsuitje uitbreiden met een lekkere barbecue of buffet? Met onze vaste partners regelen wij op deze locatie geheel verzorgde cateringconcepten.