Lipdub

Heb jij de beschikking over een creatieve, swingende groep die zichzelf niet te serieus neemt? Dan hebben we de ideale activiteit voor jullie! Een lipdub! Een libdub is een videoclip die bestaat uit één enkele opname waarbij je met de volledige groep een eigen gekozen nummer nasynchroniseert.
Voor hen die Kamper Events een beetje kent; hoe gekker hoe beter! Op de dag zelf worden jullie ontvangen op een locatie van Kamper Events of misschien wel op jullie eigen locatie (bedrijfspand, voetbalkantine, kantorencomplex etc.). Na het verdelen van de groepen en het toewijzen van een eigen gedeelte van het nummer gaat de zak met props open; kies snel je hoed, gekke zonnebril, vlaggetje of andere dingen uit die jullie gedeelte kracht kunnen bijzetten.

Onder begeleiding van onze regisseur & cameraman/vrouw geven we tips en en tricks om jullie een unieke rol in het nummer te geven, maar de eigen creativiteit is natuurlijk het belangrijkst. Hoe gekker jullie het willen maken, hoe unieker het wordt! Nadat we de eerste brainstorm hebben gehad gaan we op onderzoek op de filmlocatie, welke elementen vinden we waar we wat mee kunnen?

Als we het parcours gekozen hebben gaan we oefenen. Na een aantal oefenrondes en de generale gaan we voor de echte opname. In één shot moet de hele clip er opstaan! Na afloop zorgt onze cameraman of cameravrouw er voor dat het filmpje helemaal wordt afgemaakt, deze krijgen jullie later toegezonden. Een lipdub is de perfecte activiteit voor vrijgezellenfeesten en creatieve groepen. Een activiteit waarbij iedereen kan meedoen en voor de mensen die iets extra’s willen geven is meer dan genoeg ruimte. De lol staat voorop en dat ga je merken!

– Lipdub maken, € 30,- p.p. incl. BTW

Totale tijdsduur arrangement: +/- 2,5 uur á 3 uur
incl. 2 consumpties

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 20 personen.