Modestad - Kunst- & Cultuurstad

Leuke Lange Zaterdag – Modestad

Leuke Lange Zaterdag, thema: Mode
Zaterdag 21 maart 2015
Ondernemers Vereniging Kampen (OVK)

Logo opdrachtgever:Ondernemersvereniging Kampen

 

De Leuke Lange Zaterdag (LLZ) is een onderdeel van het project ‘Kampen opent poorten’. Dit project geeft ruimte aan het ontwikkelen van concepten die de leegstand in de binnenstad van Kampen tegen kunnen gaan.

Zo ontstond De Stadswinkel, is de webportal kampen.nl aangepast en heeft Kampen er een nieuw weekblad bij door een samenwerking met Wegener Media. De Leuke Lange Zaterdag is de vierde pijler binnen deze kweekvijvers van mooie ideeën.

Kamper Events heeft de opdracht voor de rol als projectcoördinator binnen de Leuke Lange gekregen. In deze rol zijn wij verantwoordelijk voor het gehele traject rondom dit evenement, van vergunningaanvraag tot activiteitenkeuzes en van budgetbeheer tot communicatie.

Binnen de vier voorgeschreven evenementen gaat Kamper Events in samenwerking met de projectgroep vanuit de OVK op zoek naar de beste methode om het evenement aan te laten slaan in Kampen. De basis van het evenement is dat de winkels tot 20:00 open blijven. Daar buiten wordt van alles geprobeerd om te kijken wat de succesfactoren zijn voor een dergelijk evenement binnen Kampen. Zo zijn er pilots geweest met gratis parkeren, verschillende soorten activiteiten, markten, vervoer en zijn er op het gebied van marketing een aantal dingen getest.

Hieronder vindt u een kleine foto impressie van de Leuke Lange Zaterdag met het thema Mode. De foto’s werden gemaakt door Foto Tennekes.

Leuke Lange Zaterdag in Kampen

Leuke Lange Zaterdag Kampen

LLZ Mode 2

LLZ in Kampen

LLZ Kampen

LLZ Mode in Kampen

LLZ Mode Kampen

Leuke Lange Zaterdag Mode Kampen