Challenge Cup

Competitief ingesteld? Dan is de Challenge Cup absoluut iets voor jullie, want voor de strijdlustigen onder ons is dit samen met Minute to win it het ultieme groepsuitje! Door middel van aparte, grappige, behendige en soms absurde challenges gaan we op zoek naar het winnende team!

Beerpong, velen hebben wel eens van het spel gehoord dat menig feestje tot een groot succes maakte. Men neme uit dit beproefde concept de bekende American Cups, voeg hier enkele bijzondere opdrachten met en zonder de cups aan toe en maak het af met een vleugje creativiteit. De basis voor de Challenge Cup is gezet, let the games begin!

Pingpongballetjes, bekertorens, vieze drankjes; het komt allemaal langs in dit concept waarbij de spanning tot een hoog niveau wordt getild. Wie houdt zijn hoofd koel en maakt korte metten met het andere team?

Kunnen jullie goed liegen over wat er in jullie box zit bij ‘The box of lies’? Kan jij het andere team met een stalen gezicht aan het lachen krijgen? En hoe staat het met je zangtalenten, kan een app het door jouw gezongen nummer herkennen? Hoe staat het met het vertrouwen in het andere team? We komen er achter in een door onze eigen quizmaster gepresenteerde, bloedstollende editie van de Cup Challenge en misschien.. misschien speel jij wel de hoofdrol!

Durf jij de onderlinge strijd aan? Challenge them!

- Challenge Cup € 25,- incl. BTW

Tijdsduur ongeveer 2 uur
Incl. ontvangst met koffie/thee en 1 consumptie. 

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 8 personen.