Fun
Actief
Teamwork
Competitief
Groepsuitjes

Beklimming Nieuwe Toren

De Nieuwe Toren, misschien wel het bekendste monument van Kampen, is vanaf nu op afspraak te beklimmen! Per 1 april 2014 exploiteert Kamper Events dit prachtige historische bouwwerk. Wij bieden u graag de mogelijkheid om van het prachtige uitzicht te genieten!

Om over heel Kampen heen te kunnen kijken moet u eerst alle 163 traptreden van dit ca. 65 meter hoge meesterwerk betreden. Boven kunt u, met de wind door de haren, genieten van het beste uitzicht van heel Kampen. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over de historie van deze bijzondere toren! Meer weten? Lees verder! Het bezoek van de Nieuwe Toren is goed te combineren met bijvoorbeeld onze interactieve stadstocht, een stadstocht met een stadsgids, een combinatiebezoek met de Kamper musea of een vaartocht met de prachtige Kamper Vloot. Wij helpen u graag verder!

Rondleidingen zomermaanden 2020
Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 geeft Kamper Events wekelijks een rondleiding door de Nieuwe Toren. Iedere dinsdag om 16:00 verzamelen we bij de activiteitenkiosk naast de stadsbrug. De kosten bedragen € 3,- per persoon, reserveren is gewenst via onderstaand contactformulier. Maximaal 10 personen.

Startlocatie:   IJsselkade 51 t/o (Activiteitenkiosk Kampen)

Algemene Informatie

  • Beklimming Nieuwe Toren € 3,- p.p. incl. BTW
  • Minimale besteding van € 25,- per groep
  • Totale tijdsduur arrangement: +/- 40 minuten
  • Op basis van beschikbaarheid

Vraag direct een offerte aan

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een activiteit vult u gemakkelijk dit formulier in.
  • Vraagt u aan voor een bedrijf? Vul dan hier de bedrijfsnaam in.
  • Heeft u al een datum in gedachten? Laat het ons weten!
  • Welke tijd had u het liefste willen beginnen?
    :
  • Voer een getal tussen 0 en 500 in.

Escaperoom Kampen

Wil jij de Nieuwe Toren op een andere manier beleven dan met een rondleiding? Kijk dan eens naar onze escaperoom.. als je durft!

Ja, ik durf het!