Arrangementen

Kert in de poort

Kerstborrel

De gezellige feestdagen komen er weer aan en veel werkgevers zoeken een unieke locatie om de collega’s  eens in het zonnetje te zetten, hen te bedanken voor het afgelopen jaar en misschien al een beetje vooruit te kijken naar het volgende jaar. Kamper Events beschikt met een speciaal voor kerst versierde stadspoort over een unieke locatie voor het gezellig afsluiten van 2019.

Lowlandgames

Themafeest: Lowlandgames

De Highlandgames, een welbekend sociaal evenement; ontstaan in Schotland maar inmiddels ook uitgewaaid naar de Lage Landen. Kamper Events presenteert midden in de polder: De compleet verzorgde Lowlandgames.

Middeleeuws Themafeest

Themafeest: Middeleeuwen

Zonder een goede locatie heeft een Middeleeuws themafeest weinig charme, maar onze locatie ademt de Middeleeuwen. In één van de overgebleven originele stadspoorten van Kampen bieden wij daarom een volledig verzorgd thema arrangement aan; geheel in stijl!

Themafeest: Maffia avond

Themafeest: Maffia avond

De commissievergadering van Koffa Nostra
Het is een bijzondere dag vandaag, want de gehele Maffia familie Koffa Nostra komt in Kampen samen voor de jaarlijkse commissie. Er zal dit jaar een nieuwe Godfather worden verkozen, of beter gezegd verdiend worden. Door de jaren heen heeft deze familie een naam opgebouwd en de commissies kunnen nog wel eens uit de hand lopen.